15 Temmuz resmi tatil mi?

15 Temmuz 2020 resmi tatil mi? 15 Temmuz 2020 hangi güne denk geliyor? 15 Temmuz'da bankalar, hastaneler, PTT'nin açık olup olmadığı araştırılmakta.

15 Temmuz 2020 hain darbe girişiminin yıldönümünün hangi güne geldiği ve resmi tatil olup olmadığı araştırılıyor. 2017 senesinden bu yana resmi tatil olarak anılan 15 Temmuz'da bankalar, hastaneler, PTT'nin açık olup olmadığı da merak ediliyor.

2020 yılında bir kez daha anılacak olan 15 Temmuz, 2017 senesinden bu yana resmi tatil olarak kutlanmaktadır. Hain FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminde şehit olanları anmak adına kutlanan 15 Temmuz tarihinde tüm kamu ve kuruluşları tatil olduğundan o gün kapalı kalacaktır.

15 TEMMUZ NE ZAMAN HANGİ GÜN?

2020 senesinde 15 Temmuz, Çarşamba günü çeşitli etkinlikler ve anma törenleri kapsamında kutlanacaktır.

15 Temmuz resmi tatil mi?

15 TEMMUZ RESMİ TATİL Mİ?

15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminde şehit olan vatandaşları, polisleri ve askerleri anmak için ve demokrasi zaferini kutlamak ve anmak adına resmi tatil ilan edilmiştir.

15 TEMMUZ BANKALAR, HASTANELER, PTT AÇIK MI?

15 Temmuz günü resmi tatil olduğundan bankalar ve PTT kapalı olacaktır.

15 Temmuz resmi tatil mi? ile ilgili etiketler 15 Temmuz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.