Binlerce insanın uğrak noktasıydı! İlk kez böyle görüntülendi

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında şehirler arası otobüs seferleri kısıtlandı. Söz konusu kararın ardından İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde yer alan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'ndaki sakinlik havadan görüntülendi.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüs salgınına ilişkin açıkladığı tedbirlerin detaylarının yer aldığı genelge, 81 il valiliğine gönderildi.

İLK KEZ BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Genelgede, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun tavsiyeleri doğrultusunda alınan kararların etkinliğinin artırılarak virüsün yayılmasının engellenmesi ile toplum sağlığı ve kamu düzenini korumak için şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapılan otobüs seferleriyle ilgili ek tedbirlerin alınması zaruriyetinin oluştuğu belirtildi.

Genelde sonrası ise çok sayıda otobüs seferi iptal edildi. 15 Temmuz Şehitler Otogarı, seyahat kısıtlamasının ardından havadan görüntülendi. Havadan çekilen görüntülerde hafta sonu yoğunluğun yaşandığı otogarda sakinliğin olduğu görüldü.

Binlerce insanın uğrak noktasıydı! İlk kez böyle görüntülendi

Binlerce insanın uğrak noktasıydı! İlk kez böyle görüntülendi ile ilgili etiketler İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı otogar Koronavirüs Korona boş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.