15 Temmuz mesajları 2019! En güzel ve anlamlı...

15 Temmuz mesajları! Haftaya pazartesi günü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle Milli Birlik Yürüyüşü düzenlenecek. 15 Temmuz büyük tüm yurtta kutlanacak. O özel günü kutlamak ve sosyal medyada paylaşımlar yapmak için mesajları arıyorlar. İşte 15 Temmuz mesajları...

15 Temmuz mesajları! Türk milleti, 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimine karşı bir direniş gösterdi.Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle anma törenleri ve demokrasi zaferi kutlanacak. Sizler için en güzel mesajları derledik. İşte 15 Temmuz mesajları!

15 TEMMUZ MESAJLARI

15 Temmuz mücadelemizin zirvesi, şanlı milletin zaferidir!

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Tüm şehitlerimizin Ruhu şad olsun.

VATAN için yaşayıp öldünüz; siz toprağa değil, kalplere gömüldünüz. 15 Temmuz Şehitlerini yad ediyoruz.

Vatan için katlanılan ölüm kadar, tatlı ve şerefli bir ölüm var mıdır? 15 Temmuz şehitlerimiz ve tüm şehitlerimizi yad ediyoruz.

249 Şehit daha 249 çift göz daha kapandı hayata. 249 ananın daha hıçkırıkları karıştı toprağa. 249 baba daha ağladı evladına.

Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir.

Herkes gönlünü ferah tutsun, bir kurtuIuş savaşı daha kazandı bu millet 15 Temmuz'da.

Vatanımız için şehit olmuş 249 ve gazilerimize Milletçe ağlıyoruz. Şehitler Ölmez vatan bölünmez.

15 Temmuzdaki o hain kalkışmayı UNUTMA, UNUTTURMA!

Allah bize bir daha 15 Temmuz gibi bir ihanet yaşatmasın. Ama hainler de şunu unutmasın… Millet bu alçaklara her zaman gerekli dersi verecektir.

Şehidim ruhun göklerde nöbette, kanın al bayrakla en yükseklerde.

Darbe girişimine izim vermeyen Türk milleti hep var olsun. 15 Temmuz Şehitleri unutulmasın.

Bu millet demokrasiyi 15 Temmuz'da bütün dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bir tek şeyi hesaba katmadı; egemenlik kayıtsız şartsız milletindir! Bayrağımızı indirtmeyelim, ezanımızı dindirtmeyelim.

15 Temmuz'da evinde rahat oturmaktansa Ülkesi için ölmeyi tercih eden bir millettir Türkiye.

"Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor.. Bir hilâl uğruna Ya Rabb ne güneşler batıyor..."

Bir memleketin saha bakımdan büyüklüğü onun gerçek büyüklüğünü ifade etmez ve bir milleti millet yapan arazisi değildir.

Bu vatana ihanet edenler, kesinlikle bir gün şamarını yer.

15 Temmuz mesajları 2019! En güzel ve anlamlı... ile ilgili etiketler 15 Temmuz Şehitler Köprüsü 15 Temmuz 15 Temmuz darbe girişimi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.