15 Temmuz kargolar çalışıyor mu 2019? Yurtiçi, MNG Kargo açık mı?

15 Temmuz kargolar açık mı 2019? 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik günü bu sene pazartesi gününe denk geliyor.Pazartesi günü yurdun dört bir tarafında darbe gecesi şehit olan vatandaşları anmak ve demokrasi zaferini kutlanacak. Peki 15 Temmuz kargolar açık mı 2019? Detaylar haberimizde...

15 Temmuz kargolar açık mı 2019? Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne az bir zaman kala kargoların açık olup olmayacağı araştırılıyor.Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde alınan karar doğrultusunda 15 Temmuz resmi tatil olarak ilan edildi. Peki 15 Temmuz kargolar açık mı 2019? Merak edilen detaylar haberimizde...

15 TEMMUZ'DA KARGOLAR AÇIK MI?

Kargo firmaları özel kurumlar olduğu için değişiklik gösteriyor, bu nedenle vatandaşlar ilgili firmanın müşteri hizmetleriyle görüşebilir.

Yurtiçi Kargo 15 Temmuz'da tatil olduğunu sayfasında şu ilan ile duyurdu.

15 Temmuz kargolar çalışıyor mu 2019? Yurtiçi, MNG Kargo açık mı?
MNG Kargo da tatil olduğunu resmi internet sayfasında paylaştı.

15 Temmuz kargolar çalışıyor mu 2019? Yurtiçi, MNG Kargo açık mı? - Resim : 2
15 TEMMUZ'DA PTT AÇIK MI?

Büyük PTT şubeleri açık olacak, diğerlerinin kapalı olması bekleniyor.

15 TEMMUZ RESMİ TATİL Mİ?

15 Temmuz 2016 tarihinde şehit olan vatandaşları, polisleri ve askerleri anmak için ve demokrasi zaferini kutlamak için ilan edilen 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü, geçtiğimiz dönemlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde alınan karar doğrultusunda resmi tatil olarak ilan edilmişti.

TBMM'de 15 Temmuz tarihinin resmi tatil olarak ilan edilmesiyle ilgili karar;

MADDE 1- (1) Ankara İline bağlı "Kazan İlçesi"nin adı "Kahramankazan" olarak değiştirilmiştir.

MADDE 2- (1) 17.3.1981 tarihli ve 2429 sayılı Ulusal Bayram ve Genel Tatiller Hakkında Kanunun 2 nci maddesinin birinci fıkrasında yer alan "ve 1 Mayıs günü" ibareleri ",1 Mayıs günü ve 15 Temmuz günü" olarak ve birinci fıkrasının (C) bendi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

"C) 1 Ocak günü yılbaşı tatili, 1 Mayıs günü Emek ve Dayanışma Günü ve 15 Temmuz günü Demokrasi ve Direnme Hakkı Günü tatilidir."

15 Temmuz kargolar çalışıyor mu 2019? Yurtiçi, MNG Kargo açık mı? ile ilgili etiketler 15 Temmuz 15 Temmuz darbe girişimi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.