15 Temmuz kahramanı Erol Olçok'u özlemle anıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Yol arkadaşım' dediği Erol Olçok, 15 Temmuz gecesi 16 yaşındaki evladıyla birlikte şehadete yürüdü. Olçok yaşasaydı bugün 59 yaşına girecekti. Doğum gününde, 15 Temmuz kahramanını saygı, özlem ve minnetle anıyoruz...

15 Temmuz darbe girişiminde 16 yaşındaki oğlu Abdullah Tayyip Olçok ile birlikte 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde şehit olan Erol Olçok, diriliş destanının sembol isimlerinden biri oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Yol Arkadaşım' diye bahsettiği Olçok, o gece Altunizade'deki evinde bulunuyordu. Oğluyla Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıklı'daki evinin önüne giden Olçok, vatandaşları, darbecilerin yoğun olarak toplandığı köprüye yönlendirdi.

Kısıklı'dan 15 Temmuz Şehitler köprüsü'ne giden Olçok ile oğlu, darbeci askerlerin açtığı ateşle vuruldu. 

YAŞASAYDI BUGÜN 59 YAŞINA GİRECEKTİ

5 Mart 1962 doğumlu olan Erol Olçok, hainlerin kurşunuyla şehit olmasaydı bugün 59 yaşına girecekti.

Şehitlik mertebesine nail olan Olçok'u doğum gününde sevgi, saygı ve derin bir özlemle anıyoruz.

15 Temmuz kahramanı Erol Olçok'u özlemle anıyoruz ile ilgili etiketler 15 Temmuz Erol Olçok Doğum günü 5 Mart
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.