15 Temmuz kahramanı komutan 18. ameliyatını olacak

Cumhuriyet gazetesinin "Kandil kutladığı için" hedef gösterdiği Tümgeneral Davut Ala, 18. ameliyatını olacak. 15 Temmuz'da hainlere fırsat vermeyen ve canını ortaya koyan Ala'nın sağ tarafı paramparça olmuş ve 10 gün yoğun bakımda kalmıştı.

15 Temmuz hain darbe girişiminde gazi olan 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Erzincan Garnizonu Komutanı Tümgeneral Davut Ala'nın bugün 18. ameliyatını olacağı öğrenildi.

"104 KERE GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM"

Haberi Twitter hesabından duyuran AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, 104 emekli amirale de göndermede bulunarak "15 Temmuzda bazıları gibi kaçmadan hainlerle çarpışırken karnından yaralanan Tümgeneral Davut Ala yarın 18. ameliyatını olacak. Kandil mesajı nedeniyle İslam düşmanlarının hedefi olan komutanımıza 104 kere geçmiş olsun diyorum. Rabbim acil şifalar ihsan eylesin" dedi.

15 Temmuz kahramanı komutan 18. ameliyatını olacak ile ilgili etiketler 15 Temmuz Kandil mesaj Ameliyat Davut Ala komutan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.