15 Temmuz ihanetinin perde arkası! Hainler kendilerini nasıl gizlediler, nasıl örgütlendiler?

15 Temmuz darbe girişiminin perde arkasının anlatıldığı dosya haber SuperHaber YouTube kanalında...

Teröristbaşı, 1999 yılında devletin kılcal damarlarında kendilerini gizleyerek dolaşan militanlarına bu talimatı vermişti: “Zamanını bekleyin” diyordu. Adım adım ilerlediler, son derece organize, planlı saldırdılar. Durdurmak isteyeni kumpaslarla, komplolarla bertaraf ettiler. Tek engel kalmıştı önlerinde: Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin evlatları ve siyasi irade. 15 Temmuz 2016 tarihi işte o son saldırıya sahne oldu. Hesaplayamadıkları Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin gerçek evlatlarının büyük direnişiydi. Hesaplayamadıkları, siyasetin direnişiydi. Kuruluşundan itibaren başlayan ilerleme o gece büyük bir duvara çarptı.

FETÖ sadece bir terör değil, aynı zamanda istihbarat örgütüydü. Ağa düşürdükleri çocukları, profesyonelleştirdikleri militan abi ve ablalar üzerinden bire bir istihbaratçı bilgileriyle donatmaktaydılar. Eğitimlerinde istihbarata karşı koyma gibi detaylar vardı. Yapılanmada kullanılan kod isimler, özel haberleşme kanalları, kaynağı bilinmeyen paralar, hücreler, abilik-imamlık sistemi gibi tüm unsurlar üzerinden gizli bir yapının varlığına işaretti. Bu ağ üzerinden toplanan her türlü bilgi, örgütün çıkarları için kullanılıyordu. Bu bilgiler kimi zaman siyasi kimi zaman askeri kimi zaman da ekonomik oluyordu. Ancak bütün bu bilgi ağı, örgütün hedefleri için olmazsa olmaz olarak görülüyordu. Örgütün kuruluşundan itibaren emniyet ve askeri istihbarat ile milli istihbarat teşkilatı’na sızma girişimleri de bu konuda önemli bir veri sunmaktaydı.

15 Temmuz darbe girişiminin perde arkası SuperHaber YouTube kanalımızda izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

15 Temmuz ihanetinin perde arkası! Hainler kendilerini nasıl gizlediler, nasıl örgütlendiler? ile ilgili etiketler FETÖ 15 Temmuz darbe girişimi 15 temmuz 2016

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.