15 Temmuz gecesiyle ilgili bu görüntüler ilk kez yayınlanıyor!

15 Temmuz hain darbe girişiminin yaşandığı gece ile ilgili ortaya çıkan görüntülerde CNNTÜRK binasını basan darbeci askerlerin derdest edildiği anlar yer alıyor. Görüntülerde polisin darbeci askerleri vatandaşların linç girişiminden korumaya çalıştığı da görülüyor.

15 Temmuz hain darbe girişimiyle ilgili bu görüntüler ilk kez yayınlandı.

Ortaya çıkan görüntülerde CNNTÜRK binasını basan darbeci askerlerin derdest edildiği anlar yer alıyor. İçeriden çekildiği anlaşılan görüntülerde, polisin darbeci askerleri vatandaşların linç girişiminden korumaya çalıştığı da görülüyor.

15 Temmuz hain darbe girişiminde vatandaşların televizyon binasına kadar gelerek darbeci askerlere müdahalesi, darbe planının nasıl yerle bir edildiğini de bir kez daha ortaya koyuyor. 

15 Temmuz gecesiyle ilgili bu görüntüler ilk kez yayınlanıyor! ile ilgili etiketler 15 temmuz hain darbe girişimi CNNTürk
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.