15 Temmuz gecesinde vatanı savunanlar ile Mavi Marmara gönüllülerine “Manyaklar” diyenlerin mayası aynı mı?

Cem Küçük'ün Mavi Marmara şehitlerine "manyak" dediği açıklamasının ardından medyada başlayan 'Pelikan' tartışması tüm hızıyla sürüyor.

Muhafazakar camiadan, Cem Küçük ve 'Pelikan' grubuna eleştiri getiren isimlerin arasın Star yazarı Ahmet Taşgetiren de katıldı.

Yazısında, "İslamcı - İslamcı olmayan ayrışması yapıldığında Ak Parti'nin canına okursunuz." okursunuz diyen Taşgetiren, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ak Parti misyonuna yönelik bir operasyon yürütüldüğünü belirtti.

Taşgetiren, "Milli İrade platformu diye nitelenen ve 15 Temmuz gecesinde vatan savunmasına soyunan insanların mayası ile Mavi Marmara gönüllülerine “Manyaklar” diyen rezillerin mayası aynı mı?" diye yazdı.

İşte Taşgetiren'in yazısında ilgili bölüm;

Nereden geldikleri ve şimdi ne oldukları bilinmeyen bir grubun paçalara saldırması yetti artık. Her gün duvardibi yaratıklarının ortalığa çamur taşımaları yetti.

Bakın, İslamcı - İslamcı olmayan ayrışması yapıldığında Ak Parti'nin canına okursunuz.

Omurgasını yıkarsınız Ak Parti'nin.

Anadolu'sunu yıkarsınız.

Ne yani, Ak Parti, adını burada anmak istemediğim üç-beş medyatörün lütfu ile mi hayat buldu?

Bu bir operasyon, hem Tayyip Erdoğan'a hem Ak Parti misyonuna.

En güçlü adamın üzerine yapışarak, tüm alanı yeniden tanzime yönelik bir operasyon.

Tayyip Erdoğandertleşmek gerektiğinde kiminle dertleşiyor zannediyorsunuz?

Milli İrade platformu diye nitelenen ve 15 Temmuz gecesinde vatan savunmasına soyunan insanların mayası ile Mavi Marmara gönüllülerine “Manyaklar” diyen rezillerin mayası aynı mı?

“İslamcılar”la arasına mesafe koyduğunuzda Tayyip Erdoğan artık Akif şiiri, Necip Fazıl şiiri, Sezai Karakoç şiiri okuyabilir mi?

Birileri Ak Parti'nin varoluş misyonunu dinamitlemeye çalışıyor, benim okumam bu. Herkes ona göre konum belirlesin.

15 Temmuz gecesinde vatanı savunanlar ile Mavi Marmara gönüllülerine “Manyaklar” diyenlerin mayası aynı mı? ile ilgili etiketler Ahmet Taşgetiren Cem Küçük Pelikan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.