'15 TEMMUZ FETÖ'CÜ HAİNLER İLE VATANSEVERLERİ ORTAYA ÇIKARDI!'

Türkiye'nin birlik ve beraberliğini bozmak isteyen hainlerin 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirdiği darbe girişiminin üzerinden tam 5 yıl geçti. SuperHaber, darbe girişiminin yıl dönümünde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde vatandaşların nabzını tuttu. SuperHaber mikrofonuna konuşan vatandaşlar, "Çanakkale’de verilen 250 bin şehit ile 15 Temmuz’da verilen 251 Türk'ün darbeler ile esir alınamayacağını gösterdi" sözleriyle Türk'ün korkusuz ve kahramanca mücadelesini bir kez daha gözler önüne serdi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye'nin başta askeriye ve emniyet olmak üzere birçok kurumuna sızan, gerçek amaçlarını ise 15 Temmuz 2016’da açığa çıkaran FETÖ'nün hain darbe girişiminin üzerinden tam 5 yıl geçti.

VATANDAŞLARIN DEMOKRASİ MÜCADELESİ DARBEYİ BERTARAF ETTİ!

CIA destekli FETÖ kanlı darbe girişimi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısının ardından vatandaşların sokaklara çıkarak verdiği demokrasi mücadelesi ile engellenmişti. Türkiye'nin dört bir tarafında demokrasiye sahip çıkmak için meydanları dolduran vatandaşlar, sokaklarda ve meydanlarda Türkiye’nin parçalanmasına sebep olacak darbeyi bertaraf etmişti.

Asker ve polislerden oluşan FETÖ’cülerin saldırıları sonucu, 251 kişi şehit olmuş, 2 bin 193 kişi de yaralanmıştı. Darbe girişimin 5. yıl dönümünde vatandaşlar 'Demokrasi ve Milli Birlik Günü' nedeniyle olayların yaşandığı, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne akın etti. Şehitlerimizi anmak için yapılan müzeyi, camiyi ve anıtı ziyaret eden vatandaşlar hain darbe girişimini bir kez daha lanetledi.

'15 TEMMUZ FETÖ'CÜ HAİNLER İLE VATANSEVERLERİ ORTAYA ÇIKARDI!'

SUPERHABER, KANLI DARBE GİRİŞİMİNİN 5. YIL DÖNÜMÜNDE 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ'NDE!

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, darbe girişiminin yıl dönümünde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde vatandaşın nabzını tuttu. O karanlık gecede yaşanılanları SuperHaber mikrofonuna değerlendiren vatandaşlar, "15 Temmuz FETÖ’cü hainler ile, vatanseverleri ortaya çıkardı" ifadelerini kullandı.

"ÇANAKKALA'DE VERİLEN 250 BİN ŞEHİT İLE 15 TEMMUZ'DA VERİLEN 251 ŞEHİT, TÜRK'ÜN DARBELER İLE ESİR ALINAMAYACAĞINI GÖSTERDİ!"

Yüksel'e konuşan bir diğer kişi ise, “Çanakkale’de verilen 250 bin şehit ile 15 Temmuz’da verilen 251 şehit, Türk'ün darbeler ile esir alınamayacağını gösterdi" sözleriyle Türk'ün korkusuz ve kahramanca mücadelesini bir kez daha gözler önüne serdi.

İşte 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşananlar ve vatandaşların demokrasi mücadelesi...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

'15 TEMMUZ FETÖ'CÜ HAİNLER İLE VATANSEVERLERİ ORTAYA ÇIKARDI!' ile ilgili etiketler 15 Temmuz 15 Temmuz Şehitler Köprüsü darbe girişimi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.