15 Temmuz Derneği'nden Barış Pınar Harekatı'na destek

15 Temmuz 2016'da yapılan hain darbe girişiminde hayatını kaybeden şehit ailerinden, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye sınırında düzenlediği 'Barış Pınarı Harekatı'na destek geldi.

Hain darbe girişiminde şehit olan vatandaşlarının aileri 'Barış Pınarı Harekat'ında Mehmetçiğe destek verdiklerini açıkladı. Şehit yakınları ve gaziler, 15 Temmuz Derneği'nin düzenlediği program ile Mehmetçik için dua ve basın açıklaması yapmak için 17 Ekim Perşembe günü saat 11:45'te Şehitler Makamı’nda bir araya gelecek.


15 Temmuz Derneği'nin buluşma için yayınladığı bültende yer alan ifadeler şu şekilde:

15 Temmuz hain darbe girişiminde ülkemizin bekası için şehadete yürüyen vatandaşlarımızın aileleri ve canlarını ortaya koyan gazilerimiz, bugün ülkemizin bekası ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için Fırat’ı doğusunda mücadele eden Mehmetçiğimize destek veriyor.

15 TEMMUZ’DA ARINDIRDIĞIMIZ PINAR ŞİMDİ BARIŞA AKIYOR

15 Temmuz Derneği’nin düzenlediği programa katılacak olan şehit yakınları ile gaziler, dua ve basın açıklaması yapmak üzere 17 Ekim Perşembe günü Şehitler Makamı’nda buluşuyor. Barış Pınarı Harekatı’nda şehit olan sivil ve askerlerimiz için yapılan buluşma saat 11.45’de başlıyor.

Ülkemizin tıpkı 15 Temmuz’da olduğu gibi vatan savunması etrafında birleştiği şu günlerde yapılacak bu anlamlı buluşmaya siz değerli basın mensuplarımızı da bekliyoruz.


Yer: Şehitler Makamı (15 Temmuz Şehitler Köprüsü Anadolu Ayağı)
Tarih: 17 Ekim 2019 Perşembe
Saat: 11.45

15 Temmuz Derneği'nden Barış Pınar Harekatı'na destek ile ilgili etiketler 15 Temmuz 15 Temmuz Derneği Barış Pınarı Harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.