15 Temmuz Derneği ve TÜGVA'dan 15 Temmuz şehitlerimiz için “Vatan Koşusu”

15 Temmuz hain darbe girişimi yıldönümü yaklaşırken 15 Temmuz Derneği, İstanbul Valiliği, İstanbul Gençlik ve Spor İI Müdürlüğü, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) 15 Temmuz gecesi şehadete yürüyen 251 şehidimiz için 'Vatan Koşusu' düzenleyecek.

15 Temmuz Derneği, İstanbul Valiliği, İstanbul Gençlik ve Spor İI Müdürlüğü, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) birlikte 15 Temmuz şehitlerimiz için 'Vatan Koşusu'  düzenleyecek. 

'VATAN KOŞUSU' ÇAMLICA'DA BAŞLAYACAK

15 Temmuz günü Çamlıca’da bulunan Türkiye’nin en büyük bayrağından saat 08.00'da start alacak olan 'Vatan Koşusu' 251 sporcu ve 251 şehidimizin isminin bulunduğu tişörtler ile TÜGVA'lı gençlerin katılımıyla gerçekleşecek.

KısıkIı-AItunizade-Nakkaştepe güzergahından Şehitler Makamı’na gelecek sporcular buradaTürk bayrağını teslim edecek.

İSTANBUL VALİSİ DE ORADA OLACAK

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Gençlik ve Spor İI Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, TÜGVA Başkanı Enes Eminoğlu ve 15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç bayrağı teslim aldıktan sonra günün anlam ve önemine dair önemli açıklamalarda bulunacak.

Program 15 temmuz şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duayla son bulacak. 

15 Temmuz Derneği ve TÜGVA'dan 15 Temmuz şehitlerimiz için “Vatan Koşusu” ile ilgili etiketler 15 Temmuz Derneği 15 Temmuz tügva çamlıca vatan koşusu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.