15 Temmuz Derneği ile İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nden işbirliği

15 Temmuz Derneği ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi bir işbirliği protokolüne imza atıyor. Dernek Başkanı İsmail Hakkı Turunç ve Üniversite Rektörü Prof. Dr. Gülfettin Çelik’in imzalayacağı protokolün kapsamını ortak yürütülecek eğitim-öğretim, kültürel ve sosyal dayanışma çalışmaları oluşturuyor.

15 Temmuz şehit yakınlarına kişisel gelişim, eğitim-öğretim ve sosyal dayanışma alanlarında yapılacak faaliyetler, yurtiçinde ve yurtdışında yapılacak eğitim faaliyetleri, sömürgecilik, emperyalizm ve dünya darbeler tarihi alanlarında özel akademik çalışmalar, Üniversitedeki Uluslararası İlişkiler, Siyasal Bilgiler ve Tarih bölümü derslerinin ilgili konularının Hafıza 15 Temmuz’da yapılması, İnsan Hakları ve Darbe gibi alanlarda yapılacak; Kongre Bildirileri, Tez, Doktora ve Makale çalışmalarına burs desteği verilmesi gibi alanları içine alan protokol Hafıza 15 Temmuz’da imzalanıyor.

 

PROGRAM:

15 Temmuz Derneği ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nin tanıtım filmlerinin izlenmesi

15 Temmuz Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ahmet Akın’ın Konuşması

15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç’un Konuşması

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Gülfettin Çelik’in Konuşması

Protol imza töreni

Yer: Hafıza 15 Temmuz (15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün Anadolu Ayağı)

Tarih: 28 Haziran 2021 Pazartesi

Saat: 14.00

 

15 Temmuz Derneği ile İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nden işbirliği ile ilgili etiketler 15 Temmuz 15 Temmuz Derneği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü protokol İstanbul Medeniyet Üniversitesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.