15 Temmuz Derneği, demokrasi şehitlerini unutmadı!

15 Temmuz Derneği, darbe girişiminin üçüncü yılında İstanbul Valiliği ve İstanbul İl Müftülüğü ile birlikte Edirnekapı Şehitliği'ni ziyaret edecek. Şehitlerin aileleri ve kahraman gazilerin de yer alacağı kabir ziyaretlerinde tüm şehitleri için Kur'an tilaveti yapılacak ve dua edilecek.

15 Temmuz Derneği, hain darbe girişiminin üçüncü yılında İstanbul Valiliği ve İstanbul İl Müftülüğü ile birlikte şehitleri ebedi istirahatgahlarında ziyaret edecek.

Şehitliğe yapılacak ziyarete İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Müftü Yardımcıları ve 15 Temmuz Derneği Başkanı Tarık Şebik katılack Vatan için canından geçen aziz şehitlerin aileleri ve kahraman gazilerin de yer alacağı kabir ziyaretlerinde tüm şehitler için Kur'an tilaveti yapılacak ve dua edilecek. 

Program 15 Temmuz Pazartesi günü Edirnekapı Şehitliği'nde saat 11.00'de gerçekleştirilecek.

15 Temmuz Derneği, demokrasi şehitlerini unutmadı! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu 15 Temmuz Ali Yerlikaya İstanbul Valiliği
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.