15 Temmuz 'da yaşanılanlar anlatılacak!

15 Temmuz Derneği, hain darbe girişiminin üçüncü yılında HAFIZANDA NE VAR? HARBİ KONUŞMALAR programına ev sahipliği yapıyor. Programın ilk konuğu, İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan olacak.

Hain darbe girişiminin üçüncü yıl dönümünde kapılarını ziyaretçilere açan ve 15 Temmuz Derneği’nin işletmesini yürüttüğü Hafıza 15 Temmuz, yeni bir programa ev sahipliği yapıyor. Marmara Üniversitesi ile ortak yürütülecek program HAFIZANDA NE VAR?-HARBİ KONUŞMALAR başlığını taşıyor. Her ay Hafıza 15 Temmuz’da yapılacak konuşmaların ilkine 15 Temmuz’un önemli tanıklarından İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan katılıyor.

Mustafa Çalışkan’ın 15 Temmuz gecesi yaşadıkları ve Emniyet içinde FETÖ ile girdiği mücadeleyi anlatacağı konuşmanın moderatörlüğünü Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köse gerçekleştiriyor. Programı

15 Temmuz’dan Türkiye ve dünyadaki darbeler tarihine, sömürgecilikten kolonyalizme pek çok konu başlığının işleneceği HAFIZANDA NE VAR? HARBİ KONUŞMALAR her ayın son Çarşamba gününde Hafıza 15 Temmuz’da yapılacak. Bu konulara ilgi duyan gençlerin buluştuğu bir platform olmayı hedefleyen programlarda birbirinden değerli akademisyenler ve tanıklar yer alacak.

Programın ilk konuşması 30 Ekim Çarşamba günü saat 13:00'da Hafıza 15 Temmuz'da gerçekleşecek.

15 Temmuz 'da yaşanılanlar anlatılacak! ile ilgili etiketler FETÖ Mustafa Çalışkan 15 Temmuz Derneği hafıza 15 temmuz istanbul emniyet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.