15 Temmuz bugün bankalar açık mı, kapalı mı? EFT yapılır mı? Perşembe banka çalışma saatleri

15 Temmuz tarihinde bankalarda işleri olan vatandaşlar, kamu ve özel bankaların çalışma saatleri konusunda araştırma yapıyor. Bankalarda nakit işlemlerin yanı sıra havale ve EFT işlemleri gerçekleştirecekler, 15 Temmuz 2021 banka çalışma saatlerini merak ediyor. İşte, 15 Temmuz banka saatleri hakkında son bilgiler…

15 Temmuz’da bankalarda işlemleri olan vatandaşlar daha önceden resmi tatil ilan edilen Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nden bankaların açık olup olmadığını sorguluyor. Kurban Bayramı öncesinde nakit işlemlerini tamamlamak ve bununla birlikte EFT ve havale işlemlerini yapmak isteyenler son güne kalmadan banka çalışma saatlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz bankalar kapalı mı?

Bankalar 15 Temmuz’da Açık Mı?

Bankalar da Borsa İstanbul ile bağlantılı çalıştığından dolayı, 15 Temmuz 2021 Perşembe gününde Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün resmi tatil ilan edilmesi nedeniyle kapalı olacak ve hizmet vermeyecektir.

15 Temmuz Bankalar’da EFT Yapılır Mı?

15 Temmuz’un resmi tatil olması nedeni ile Perşembe günü bankalarda EFT işlemleri yapılamayacak. Dolayısıyla bu tarihte yapılan EFT’ler ertesi gün 16 Temmuz 2021 Cuma gününde banka hesaplarına geçecektir.

EFT Nedir?

Elektronik Fon Transferi anlamına gelen EFT, bankalar arası transferdir. A bankasından B bankasına yapılan işlemler EFT olarak adlandırılır. Alıcı ile gönderici farklı bankalarda olduğunda bu hesaplar arasında para transferi EFT’dir.

Bankalarda EFT saatleri; hafta sonu ve resmi tatiller dışında 08.00 ila 17.15 saatleri arasındadır.

15 Temmuz bugün bankalar açık mı, kapalı mı? EFT yapılır mı? Perşembe banka çalışma saatleri ile ilgili etiketler 15 Temmuz Banka bankalar resmi tatil eft
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.