15 Temmuz bankalar açık mı kapalı mı?

15 Temmuz bankalar açık mı kapalı mı? Resmi tatil olarak kutlanan 15 Temmuz gününde yarın bankaların açık mı kapalı mı olduğu merak konusu...

15 Temmuz bankalar açık mı kapalı mı? Darbe girişiminde şehitlerimizin anıldığı Milli Birlik ve Demokrasi Günü’nde yarın 15 Temmuz 2020 tarihinde bankaların açık mı kapalı mı olup olmadığı merak konusu oldu.

2016 senesinden bu yana kahraman şehitlerimizi saygıyla ve dualarla andığımız bu kutsal günde 2017 yılından bu zamana kadar 15 Temmuz resmi tatil olarak kutlanmaya başlamıştı. Darbe girişiminin üzerinden geçen bu 4 yıllık süreç içerisinde her sene şehitlerimiz dualarla anılmaktadır.

15 TEMMUZ BANKALAR AÇIK MI KAPALI MI?

Bankalar Borsa İstanbul ile bağlantılı çalıştığı ve Borsa İstanbul, yarın 15 Temmuz 2020 Çarşamba gününün resmi tatil olması sebebiyle kapalı olacağından dolayı bankalar açık olmayacaktır. Dolayısıyla EFT gibi işlemler 15 Temmuz Çarşamba günü yapılsa dahi 16 Temmuz Perşembe günü hesaplara geçecektir.

15 Temmuz bankalar açık mı kapalı mı? ile ilgili etiketler 15 Temmuz 15 Temmuz bankalar 15 Temmuz PTT bankalar açık mı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.