15 Şubat Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor ödül oyunu ödülü ne?

Survivor 2021 tüm hızıyla sürüyor. 15 Şubat Pazartesi akşamı oynanan ve TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor son bölüm ödül oyunu oynandı. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 15 Şubat Pazartesi akşamı TV8'de yayınlandı. Acun Ilıcalı'nın sunduğu fenomen yarışma Survivor 2021'de bu akşam ödül oyunu oynandı. Ünlüler ve Gönüllüler taraflarının kıyasıya rekabete tutuştuğu Survivor ödül oyununu kim kazandı?

Survivor ödül oyunu bu hafta voleybol ile sahibini buldu. Mavi ve kırmısı takımların karşı karşıya geldiği mücadelede ödül oyununu kim kazandı? Henüz belli olmadı.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyunlarının ardından konseyde isim çıkaran iki takım, ödül oyununa çıktı. Her iki takımın da kazanmak için çıktığı platformda büyük mücadele yaşandı. Günün ödülü ise kahvaltılık menemen oldu. Kazanan takım Gönüllüler oldu ve ödülün sahibi oldu.

15 ŞUBAT ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Yapılan ödül oyununu 10-9 Ünüler kazanmıştı. Ardından ise sembol oyunu oynandı.

Survivor ödül oyununu kim kazandı? İşte, 15 Şubat Survivor ödülü...

15 ŞUBAT SURVİVOR ÖDÜLÜ NEDİR?

Acun Ilıcalı, pazartesi akşamı ekrana gelen ödül yarışında iki takım yarışmacılarına müjdeyi verdi. Uzun süre açlık çeken yarışmacılar heyecanla ödülü merak ediyordu. Acun Ilıcalı 15 Şubat ödülünü açıkladı. Buna göre kazanan takım, çift kişilik iki yatağı bir hafta boyunca kullanabilecek. Aynı zamanda oyunu kazandıkları anda ve ertesi sabah menemen ve birer dilim ekmek de yarışmacılara verilecek.

 

15 Şubat Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor ödül oyunu ödülü ne? ile ilgili etiketler Survivor 15 şubat survivor ödül oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.