15 Ocak Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor takım kaptanları kimler oldu?

Surivor ünlüler gönüllüler kapışması devam ediyor. TV 8'de Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2021 bugün ödül oyunu oynandı. Sena'nın elenmesi sonrası bir kişi azalan Gönüllüler'de en iyi performansı kim sergiledi?

15 Ocak Survivor ödül oyununu kim kazandı sorusu, yarışmayı günbe gün takip eden izleyiciler için merak konusu oldu. Survivor Sena'nın elenmesi sonrası 1 kişi azalan Gönüllüler kadrosunda işler nasıl gidiyor? Bu akşam oynanan avantaj oyununu hangi takım kazandı?

15 OCAK SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2021’nin yeni bölümünde Ünlüler ile Gönüllüler yeni bir ödül oyununda karşı karşıya geldi. Yarışmacıları yine zorlu bir parkur bekliyordu. Labirent ile başlayan oyunda birçok engeli aşan yarışmacıları finalde disk atışı bekliyordu. İki kapıdan geçirilecek disklerin masada kalması gerekiyor. İki başarılı atışı yapan yarışmacı takımına bir puan kazandırdı. Bu şekilde oynanan ve baştan sonra çok heyecanlı, kıran kırana geçen mücadelede ödül oyununu kazanan takım Ünlülüler oldu.

Survivor hangi günler yayınlanıyor? Survivor bugün var mı? 15 Ocak 2021 TV  8 yayın akışı - Takvim

TAKIM KAPTANLARI KİMLER OLDU?

Survivor 2021’de ödül oyunu öncesinde takım kaptanları seçildi. Bu sezon başlatılan bu uygulama ile seçilen kaptanlar, oyunlarda kimlerin oynayıp oynamayacağı karar verebilecek. Yapılan oylama sonucunda Ünlüler takımı kaptanı Barış, Gönüllüler takımı kaptanı Reşat oldu.

 

15 Ocak Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor takım kaptanları kimler oldu? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2019 survivor ödül oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.