15 Ocak sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu? 16-17 Ocak 2021 hafta sonu yasak var mı?

Koronavirüs vakalarında yaşanan artış sonrasında 15 Ocak 2021 Cuma gününden itibaren normalleşme dönemine girileceği ve gelecek hafta 16-17 Ocak 2021 hafta sonunda sokağa çıkma yasaklarının kaldırılacağı iddia edildi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında artan vakaların önüne geçilebilmesi için İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelde doğrultusunda hafta sonları da sokağa çıkma yasağı ve buna bağlı olarak bazı kısıtlamaların gelmesi normalleşme süreci konusunda çok önemli bir adım oluşturmuştu.

Ancak vakalarda yaşanan düşüş sonrasında özellikle sosyal medyada gelecek hafta 15 Ocak 2021 Cuma gününden itibaren normalleşme sürecine girileceği ve 16-17 Ocak 2021 tarihlerinde hafta sonunda sokağa çıkma yasağının kaldırılacağı iddia edildi.

15 Ocak sokağa çıkma yasağı

15 OCAK 2021 YASAKLAR KALKIYOR MU?

Normalleşme sürecinin 15 Ocak tarihinde kalkacağı iddiaları sosyal medyada dolaşmaya başlarken konu hakkında yetkili merkezlerden henüz bir açıklama gelmedi. Dolayısıyla yasakların kaldırılıp kaldırılmayacağı henüz belli olmadı.

15 Ocak sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu? 16-17 Ocak 2021 hafta sonu yasak var mı? ile ilgili etiketler sokağa çıkma yasağı yasak normalleşme süreci 15 Ocak yasak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.