SSK ve Bağ-Kur emeklilerine hafta sonu müjdesi! Aylık maaşlar gece 12'den sonra hesapta!

SSK ve Bağ-Kur emekli aylık maaşlarındaki yeni düzenleme kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre; aylık emekli maaşlarını bekleyen SSK ve Bağ-Kurlular hafta sonunda paralarını alıp alamayacaklarını merak etmektedir. Peki ama 15 Ocak bu gece 12’den sonra emekli maaşları hesaplara yatacak mı?

SSK ve Bağ-Kur kapsamındaki aylık emekli maaş ödemelerindeki yeni düzenleme belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nca, SSK ve Bağ-Kur aylıklarının ödeme günlerine ilişkin yeni bir düzenleme gerçekleştirildi.

Sosyal Sigorta İşlemleri Yönetmeliğinin 69. maddesinde yapılan değişiklik ile 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren hafta sonu ya da resmi tatil günlerine rastlayan aylık ödemelerinin aynı gün ödenmesine olanak sağlandı.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine hafta sonu müjdesi! Aylık maaşlar gece 12'den sonra hesapta!

15-16 Ocak 2022 hafta sonu emekli maaşı yatar mı?

1 Ocak itibariyle ödeme günlerinin cumartesi ve pazar günü ile resmi tatil günlerine rastlaması halinde herhangi bir değişiklik yapılmaksızın normal ödeme gününde yani zamanında ödenecek, yani tatil günlerinde de artık ödeme yapılacak.

Buna göre, 15 Ocak Cumartesi gece 12’den sonra dileyenler bankamatikten aylık maaşlarını hesaplarından çekebilecekler.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine hafta sonu müjdesi! Aylık maaşlar gece 12'den sonra hesapta! ile ilgili etiketler SSK Bağ-Kur emekli maaş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.