15 Ocak 2021 evde bakım maaşı yatan iller! Evde bakım maaşı 2021 zammı ne kadar oldu?

15 Ocak 2021 evde bakım maaşı hakkında araştırmalar devam ediyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın evinde engelli ve bakıma muhtaç kimseler olan vatandaşların faydalanabileceği evde bakım parası her ay farklı illerde yatabiliyor. Peki, yarın evde bakım maaşı hangi illere yatacak?

Evde bakım maaşı yatan iller hangileri? Aile Bakanlığı evinde ağır engelli ve bakıma muhtaç kişilerin bulunduğu vatandaşlara yönelik evde bakım maaşı veriyor. 2021 yılı itibariyle de evde bakım maaşına zam mı geldi sorusunun yanıtı haberimizde.

EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER 15 OCAK 2021

15 Ocak 2021 Cuma günü evde bakım maaşı yatacak iller henüz belirlenmedi. Güncellemeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

EVDE BAKIM MAAŞI 2021 NE KADAR OLDU?

2021 yılının Ocak ayından itibaren yaşlılık maaşı ödemeleri zamlı olarak hesaplara yatacak. Evde bakım parası ise 1.544 lira 61 kuruştan 1,658 lira 19 kuruşa çıktı.

9 Ocak evde bakım maaşı yatan iller listesi! Evde bakım parası hangi illerde  yattı? - Takvim

SMS İLE EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMASI NASIL YAPILIR?

Evde bakım maaşı bakiye takibi SMS yolu ile de gerçekleştirilebilir. Maaşlarını Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne "BAKIYE" yazıp, 4747'e SMS atarak sorgulamayı gerçekleştirebilirsiniz. Mesaj göndermeniz dahilinde 1 SMS ücreti operatörünüz tarafından tahsil edilir.

15 Ocak 2021 evde bakım maaşı yatan iller! Evde bakım maaşı 2021 zammı ne kadar oldu? ile ilgili etiketler Evde bakım maaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.