15 kişilik özel ekipten Gürcistan'da filmlere taş çıkartacak FETÖ operasyonu!

Bankasya'nın ortakları arasında bulunan FETÖ elemanı Sinan Saraç'ın firar ettiği Gürcistan'da filmleri taş çıkartan bir operasyonla yakalandığı bildirildi.

FETÖ terör örgütünün kilit isimlerinden birinin daha yakalandığı iddia edildi. Bankasya'nın ortakları arasında bulunan FETÖ elemanı Sinan Saraç'ın firar ettiği Gürcistan'da filmleri taş çıkartan bir operasyonla yakalandığı bildirildi.

İHBAR GELDİ

Edinilen bilgilere göre terörist Sinan Saraç, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yasadışı yollardan Türkiye'yi terk etti. Gürcistan'a kaçan Sinan Saraç bu ülkede yine FETÖ ile bağlantılı olan kişilerin korumasında uzun süre yaşamayı başardı. Ancak Sinan Saraç'ın tutuklanmasına giden yolu bu ülkeden gelen bir ihbar başlattı. Türkiye, üst düzey FETÖ elemanlarının bazılarının Gürcistan'a kaçtıkları bilgisi üzerine bu ülkeye bir ekip gönderdi.

15 KİŞİLİK EKİP FETÖCÜ AVINDA

Gürcistan'dan gelen bilgi ve ihbarlar üzerine Türkiye, bu ülkeye 15 kişilik özel ekip gönderdi. Bu ekip çalışmalarını Sinan Saraç üzerinde yoğunlaştırdı. Sinan Saraç'ın bağlantılı olabileceği kişiler fiziki ve teknik izlemeye alındı. Aylar sonra Sinan Saraç'ın kaldığı ev belirlenerek Gürcistan polisine iletildi.

CEZAEVİNE KONULDU

Gürcistan polisi de Türk ekibin verdiği bilgiler üzerine düzenlediği bir operasyonla Sinan Saraç'ı gözaltına aldı. Sinan Saraç tutuklanarak, Tiflis'teki Gldani cezaevine konuldu. Bankasya'nın yüzde 2 ortağı olduğu belirlenen Sinan Saraç'ın Türkiye'deki malvarlığına da el konuldu. Bu arada Türkiye, Sinan Saraç'ın iadesi için ilgili ülke nezninde yazışmalara da başladı.

15 kişilik özel ekipten Gürcistan'da filmlere taş çıkartacak FETÖ operasyonu! ile ilgili etiketler FETÖ Gürcistan sinan saraç
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.