15 Kasım Şans Topu kazanan numaralar millipiyangoonline! Şans Topu sonuçları açıklandı mı?

15 Kasım Şans Topu sonuçları haberimizde. Bu akşam canlı çekilişi yapılan Şans Topu kazanan numaralar vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. millipiyangoonline.com sitesi üzerinden de öğrenebilecek 15 Kasım Şans Topu çekilişi sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar...

15 Kasım Şans Topu sonuçları haberimizde. Bu akşam canlı çekilişi yapılan Şans Topu kazanan numaralar vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. millipiyangoonline.com sitesi üzerinden de öğrenebilecek 15 Kasım Şans Topu çekilişi kazanan numaraları burada.

15 Kasım Şans Topu sonuçları merak ediliyor. Milli Piyango İdaresi tarafından canlı çekilişi bu akşam yapılacak olan Şans Topu çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar haberimizde.

ŞANS TOPU SONUÇLARI 15 KASIM PAZAR

Milli Piyango İdaresi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Şans Topu çekiliş sonuçları merak edilmekte. Saat 20.00’da millipiyangoonline.com adresimde gerçekleştirilen çekilişe Sisal Şans yetkilileri ve noter heyeti eşlik edecek.

15 Kasım Şans Topu çekilişinde kazanan numaralar; 18-20-28-31-32 ve joker 5 oldu.

ŞANS TOPU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

15 Kasım Şans Topu kazanan numaralar millipiyangoonline! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? ile ilgili etiketler Şans Topu Milli Piyango 15 Kasım Şans Topu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.