15 gün önce evlenen Bengü boşanıyor mu?

15 gün önce nişanlısı Selim Selimoğlu ile dünyaevine giren popçu Bengü'nün boşanacağı iddia edildi. Ünlü şarkıcı, canlı yayında iddialara cevap verdi.

"Söylemezsem Olmaz" programı yorumcusu Bircan Bali bugünkü yayında Bengü'nün eşi Selim Selimoğlu'yla günlerdir ayrı oldukları yönünde iddiayı canlı yayında dile getirdi.

"EŞİNİ EVDEN GÖNDERDİ"

Geçtiğimiz pazar günü Bengü'nün bir komşusundan gelen mesaja göre Bengü; eşinin başka bir kadınla çekilmiş görüntüsüne ulaştı ve eşini evden gönderdi.

 JET YALANLAMA GELDİ

Canlı yayına bağlanan Bengü; "Daha evleneli 15 gün oldu. Değil ayrı olmak şimdiye kadar sesimiz birbirimize hiç yükselmedi. Aslı astarı olmayan kötü niyetli birinin ürettiği bir dedikodu. Bu komşu kim bilmiyorum ama araştıracağım" ifadesinde bulunarak iddiayı jet hızıyla yalanladı.

15 gün önce evlenen Bengü boşanıyor mu? ile ilgili etiketler Bengü Selim Selimoğlu boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.