15 Eylül’de Hesaplara 1.260 TL Yatacak! Ailelere Destek Ödemesi Yapılacak! Kimler Nasıl Yararlanacak

Yaşanan son dakika gelişmesi ile birlikte 15 Eylül tarihinde hesaplara 1.260 TL yatırılacağı açıklandı. Bu paralardan ise kimlerin destek alabileceği detayları ile açıklandı. Ödemelerin 15 Eylül'de başlayacağı belirtiliyor.

Yaşanan son dakika gelişmesi ile birlikte 15 Eylül tarihinde hesaplara 1.260 TL yatırılacağı açıklandı. Bu paralardan ise kimlerin destek alabileceği detayları ile açıklandı. Ödemelerin 15 Eylül'de başlayacağı belirtiliyor.

Toplamda 1.260 TL vatandaşların banka hesabına 15 Eylül'de yatacağı açıklandı. Bakan Yanık yaptığı açıklamada, toplamda 169 Milyon 165 bin TL paranın ödemesini vatandaşlara yapacağını belirtti. Bakan Derya Yanık, aileler ve çocuklar için yapılan çalışmalarla birlikte nakit ödemelerin sosyal ve ekonomik destek parasını bugün itibariyle yapıyoruz dedi.

Ailelere Destek Ödemesi Yapılacak

Destek ödemelerinin 15 Eylül tarihi itibari ile başlayarak toplamda beş gün içerisinde herkesin hesabına yatırılmış olacağı açıklandı. Bakan Derya Yanık, ihtiyaç sahibi olan bütün vatandaşlara 126 TL ödeme yapılacağını açıkladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı olan Derya Yanık ödemelerin başlayacağını ifade ederek 15 Eylüle kadar tamamlanacağını paylaştı.

15 Eylül’de Hesaplara 1.260 TL Yatacak! Ailelere Destek Ödemesi Yapılacak! Kimler Nasıl Yararlanacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Açıklama Yaptı

Yapılacak olan ödemelerin vatandaşların hesaplarına yatacağı müjdesini veren Derya Yanık şu açıklamada bulundu, ‘’Bütün çocuklarımızın sağlıklı bir gelişim göstermeleri ve ailelerin yanında büyümelerine değer ve önem veriyoruz. Çocukların ailelerinden kopmamaları ve ekonomik anlamda çok sayıda kişinin ihtiyacını karşılamak amacıyla ve topluma sağlıklı bireyler olarak gelmeleri açısından SED her ay ailelerin hesaplarına düzenli olarak ödeme yapıyor’’ dedi.

Milyonlarca aileye yapılan bu yardım ile birlikte çocuklu ailelere toplamda 160 milyon 165 bin TL SED ödemesi sunuluyor." dedi. Her sene çocuklu olan ailelere yapılan bu destek ile birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çocukların sağlıklı bireyler olmasını hedefliyor. Ailelerin yanında kalmasında ve sağlıklı bir şekilde büyümelerini sağlamak adına yapılan bu ödemeler aileler ve çocukları için bir hayli önem arz ediyor. 

15 Eylül’de Hesaplara 1.260 TL Yatacak! Ailelere Destek Ödemesi Yapılacak! Kimler Nasıl Yararlanacak ile ilgili etiketler Ödeme
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.