Gelişmeler Fox Ana Haber ile ekranlarda!

15 Ekim Fatih Portakal ile Fox Ana Haber canlı izle! Suriye sınırında ülkemiz tarafından terör hattını temizlemek amacıyla düzenlenen Barış Pınarı Harekatı, tüm hızıyla devam ediyor. Sevilen isim Fatih Portakal'ın sunumuyla ekranlara gelecek bülten, izleyenler tarafından büyük ilgi görüyor. Programı izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte 15 Ekim Fatih Portakal ile Fox Ana Haber canlı izlemek için detaylar haberimizde...

15 Ekim Fatih Portakal ile Fox Ana Haber canlı izle! Fatih Portakal'ın farklı sunumuyla ekranlara gelen bülten, reyting sıralamasında üstlerde yer almayı başarıyor. Suriye sınırında ülkemiz tarafından terör hattını temizlemek amacıyla düzenlenen Barış Pınarı Harekatı, tüm hızıyla devam ediyor.  Programı izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte 15 Ekim Fatih Portakal ile Fox Ana Haber canlı izlemek için detaylar haberimizde...

15 EKİM FOX ANA HABER İZLE

FATİH PORTAKAL KİMDİR?

Fatih Portakal 2 Şubat 1968 tarihinde Aydın'ın Nazilli ilçesinde doğmştur.

Eğitim hayatını lise çağına kadar Aydın'da sürdüren Portakal, üniversite hayatında İstanbul'a geldi.Lisans programı için Avusturya'ya gitmiştir.

Fatih Portakal, eğitimi sonrasında Avustralya'da ünlü bir restoranı bir müddetliğine işletti. 1997 yılında Türkiye'ye döndü. Armağan Toper ile evlendi. 1997-2005 yıllarında Star TV'de muhabir olarak çalıştı. 2005 yılında gazeteci Mehmet Ali Birand'ın teklifi üzerine Kanal D'ye geçti. 2010 yılının Mayıs ayında FOX'un habercilerinden İrfan Değirmenci'nin teklifi üzerine FOX'a geçti.

Gelişmeler Fox Ana Haber ile ekranlarda! ile ilgili etiketler canlı izle Fox TV Fox Ana Haber Fatih Portakal 15 Ekim
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.