15 Aralık devlet hastaneleri açık mı? Bugün Çarşamba doktorlar çalışıyor mu?

Doktor ve diş hekimlerinin özlük haklarında iyileştirme yapılmasını öngören düzenlemenin Meclis’te geri çekilmesinden sonra doktorlar ve sağlık emekçileri 15 Aralık 2021 Çarşamba gününde grevde. Bu gelişmesinin hemen sonrasında ise vatandaşlar Bugün doktorlar çalılıyor mu sorusuna yanıt aramakta. Peki; 15 Aralık devlet hastaneleri açık mı?

Polikliniklere giderek muayene olmak isteyen hasta ve hasta yakınları bugün 15 Aralık Çarşamba gününde devlet hastaneleri çalışıyor mu sorusuna yanıt arıyor. Doktorlardaki son dakika grev gelişmesi sonrasında hastanelerdeki son durumda merak ediliyor.

Hekim ve Diğer Sağlık Çalışanları Kamu Sağlık ve Sosyal Hizmetler Sendikası (HEKİM-SEN) ve Türk Tabipleri Birliği (TTB) grev çağrısında bulunmuş ve daha sonrasında da vatandaşlar devlet hastanelerinin açık olup olmadıklarını araştırmaya başlamışlardı.

15 Aralık Bugün Devlet Hastaneleri Açık Mı?

Doktor ve diş hekimlerinin özlük haklarında iyileştirme yapılmasını öngören düzenlemenin Meclis’te geri çekilmesin ardından alınan karar doğrultusunda; 15 Aralık Çarşamba günü “Şimdi G(ö)rev Zamanı” açıklaması yaparak, greve gideceğini açıklayan TTB, grev gününde aciller dışında sağlık hizmeti sunulmayacağını ifade edilmişti.

HEKİM-SEN üyesi doktorlar 14-15 Aralık yarım gün, 16 Aralık Perşembe tam gün; Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası ise 13 Aralık Pazartesi günü iş bırakma eylemi yapacak.

15 Aralık Bugün Acil Servisler Açık Mı?

15 Aralık Çarşamba gününde doktorlar grev yapacağından "15 Aralık Çarşamba günü tam gün G(ö)REV'deyiz. Aciller dışında sağlık hizmeti sunulmayacaktır." ifadeleri yer aldı.

15 Aralık devlet hastaneleri açık mı? Bugün Çarşamba doktorlar çalışıyor mu? ile ilgili etiketler doktorlar devlet hastaneler acil servisler grev
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.