15-21 Ağustos haftası burç yorumları

Kova Dolunayının rüzgarını da ardımıza alarak bolca kare açılı bir haftaya başlıyoruz. Artık biliyorsunuz ki gökyüzündeki kare ve karşıt açılar bizleri zorlayan kalıplar. Güneş Satürn karşıtlığı devam ederken ve bir yandan da düğümleri karelerken; Mars ve Uranüs de KAD cephesinden karelemeye devam ediyor. Eksik yok hepsi aksiyona dahil olmaya devam ediyor anlayacağınız :)

Bunlar bizi otorite figürleriyle, aile büyükleriyle karşı karşıya getirmeye, kimlik ve kişiliğimiz üzerinde baskı yaratmaya devam ederken; Uranüs ve Marsın ani değişken, dürtüsel, zaman zaman öfkeli ve tansiyonu yükselten enerji akışı da henüz kesilmiş değil. Dolayısıyla hala iradenize, elinize, dilinize hakim olmaya devam edin diyor gökyüzü, ben de diyorum :)

15-21 Ağustos haftası burç yorumları

Tabi derdi veren dermanı da verirmiş misali bu sert enerjileri sağaltacak açılarımız da yok değil. Zekamızı daha efektif kullanabileceğimiz günler olduğu için doğru iletişim kanalları oluşturarak bu sert enerjilerden en azından ilişkiler kapsamında kendimizi korumamız mümkün olabilecek. Merkürümüzü doğru kullanabilmemiz, doğru alanda kalmamıza destek olacak. İdeallerimize yönelik adımlar da desteklenecek bu hafta. Ayrıca Plüton kıskacından yavaş yavaş kurtulan Venüs de olumlu açılar alıyor olacak. Zaten Aslana geçti ve sevgi dilimizi ortaya koymamız için içsel dürtüler vermeye başladı; Jüpiter ve Chiron’dan alacağı güzel açılarla da ilişkilerimizi ve gelir kaynaklarımızı adeta şifalandıracak. Yine ilişikilerimizde uslubumuzu doğru kullanabilirsek adımlarımızı da doğru atabileceğiz. İletişimde sertleşmeye müsait bir yapı var bunu kontrol etmeliyiz bu kadersel süreçte. Önümüzde bir yol var, ardımızda da bizi oraya iten bir enerji; olacak olanı stressiz yaşamak adına buna dikkat edelim. Zaman zaman görüşümüzü sisleyen etkiler yaratacak Neptün. Bu hafta zihnimiz de oldukça aktif, meditatif çalışmalarla sakinleştirmek faydalı olacaktır, doğru kararlar ve iletişim alanı açmak adına...

15-21 Ağustos haftası burç yorumları - Resim : 2

Plüton Mars trinesi ile, pek çoğumuz idealize ettiğimiz konularda atamadığımız adımları atabileceğiz. Yeni bir iş, yeni bir ev, yeni bir aşk, atıl kalmış bir projenin yeniden hayata geçmesi... Hangimize hayatın neresinde dokunuyorsa o şekilde... İrademizi canlı tutmak için ihtiyacımız olan katkıyı sağlıyor gökyüzü...

Bir diğer olumlu açı Perşembe günü itibariyle Venüs Jüpiter trinesi ise hayatlarımıza ask ve bereket getirecek. Bu hafta, biraz da olsa nefes alıp kaçabileceğimiz alanlar olacak zorlu açıların gölgesinden... Venüs Aslan seyri zaten bizlere, güzelliklere, sanata, bakımlı olmaya, eğlenme isteğine yatkın kılan bir enerji veriyor. 

Hayalgücünü, ideallerini, içindeki ve eylemlerindeki kararlılık ve güçle birleştirebilenlerin ani parladığı, yükseldiği bir dönemdeyiz gerek dünyasal gerek ruhani anlamda olsun sıçramalar yaşatabilir bazılarımıza. Değerlendirmek nasip  olsun ...

Ateş Burçları, Aslan, Yay ve Koçlar ilişkilerde şanslı bir dönemdeler. Aynı zamanda bereketlerinde de artış olacak

Hem Jüpiter Ceres trinesi hem de hafta sonuna doğru Venüs’ün de Ceres ile kavuşup trineye dahil olması Ateş gruplarını olumlu etkileyecek

Sabitler Kova, Aslan, Akrep, Boğa sağlıklarına ve kazalara karşı dikkatli olmaya devam etmeliler. 

Olayları sakin karşılamaya, üslupta fevri olmamaya devam. Dil yarası açmayalım. Bu günlerde kırılan kalplerin telafisi zor olur, o nedenle temkinli olmaya lütfen devam.

Öncü burçlar ikili ilişkilerde biraz nefes alacak...

Plüton baskısı almayan öncüler bir süre rahatlayacak, alanlar da zaten artık alıştılar  :)

Değişken Burçlar, sağlıklarına, kazalara, dalgınlığa, iletişim kazalarına dikkat 

Merkür; Chirona 150 lik , Juno Neptün hattına karşıt atarken yanlış anlaşılmalara da açığız. 

15-21 Ağustos haftası burç yorumları - Resim : 3

Çarşamba günü Neptün Güneş 150 liliği kesinleşirken enerjimiz biraz düşebilir. Aldanmaya açık olabiliriz. Önümüzü net göremeyebiliriz. Önemli kararlar almak için uygun olmayabilir. Bir yandan da Mars Satürn karesi aktif olduğu için adımlarımıza yeni başlayacağımız konu ve kavramlara dikkat etmeliyiz. Öfke patlamalarına kıstırılmış enerjinin ani taşmalarına karşı dikkatli olmalıyız. Her türlü agresyona ve kazalara açık günler bunlar dikkat ...

Perşembe, cuma da riskli olmak üzere, çünkü Güneş Mars karesi aktif ve Mars anaretik derecede, cuma günü bir de Güneş Plüton 150 liliği netleşecek; kazalara açık bir kombinasyon çok dikkatli olunması gerektiğini söyleyebilirim. 

Bu haftanın sert açıları depremlere, sellere vb. doğal afetlere  sebebiyet verebilecek nitelikte maalesef. 

Cumartesi öğle saatlerinde Mars İkizler Burcuna geçiş yapacak. Mars'ın İkizler'deki pozisyonu zihinsel aktiviteye ve saldırganlığı arttırabilir. Dışa dönük,iletişimci, zekanın ön planda olduğu, meraklı bir enerjide olacağız. sürekli hareket ederek belki de sürekli konuşarak kullanır.  

15-21 Ağustos haftası burç yorumları - Resim : 4

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR:  Koçların yaşam enerjileri, aşk hayatları otorite figürleri tarafından baskılanabilir. İstek ve arzularında ertelenmeler, engellemeler yaşanabilir. Bu sebeple öz güven alanı yaratmak adına dürtüsel davranışlarda bulunabilirler. Otokontrolü elden bırakmamalılar. Finansal konularda hala gündemleri hareketli ve ani gelişmelere açık. Gelir gider dengelerine dikkat etmeliler. Ama Koçlar bu hafta genel olarak bereketlerinin artacağı etkiler altındalar. Kariyerleriyle ilgili finansal adımlar atmak adına uygun bir dönemdeler. Çarşamba günü netleşen Güneş Neptün 150 liği melankolik bir hal verebilir Perşembe günü itibariyle de iletişimlerine dikkat ederlerse, ikili ilişkilerinde keyifli bir döneme girecekler. Ama bu gün yazılı anlaşmalarında aksamalar ertelemeler yaşayabilirler. Cumartesi günü Mars İkizlere geçerek yakın çevreleriyle olan ilişkilerini, ticari ilişkilerini varsa basın yayınla alakalı işlerini hareketlendirecek. Daha sosyal olacaklar diyelim; mini seyahatlere çıkabilirler. Pazar günü bilincimiz biraz sisli olabilir ögle saatlerinde duygusal krizlere de açık olabiliriz. olanı biteni doğru anlamamızı engelleyen bu enerji hakimken özellikle yakın çevrenizle olan iletişiminize dikkat edin. 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR:  Boğalar aile ortamlarında kısıtlanmış hissedecekleri olaylara açıklar. Kariyer alanında da haftaya huzursuz başlayabilirler otorite figürlerinin engellemeleri olabilir. Bir süredir ciddi bir değişim yaşıyor Boğalar, karakterlerini, geleceklerini şekillendirecek olaylarla karşılaşıyorlar. Hayatlarında önemli bir dönemeçteler. Gelecekleriyle ilgili yurtdışı bağlantılı başlangıçlar yapmak adına destekleyici bir enerjideler. Partnerleri ve çocuklarıyla olan iletişimlerinde yara almaya açıklar. Çarşamba günü aile-yuva ile ilgili konu ve kavramlarda yanlış  algılar geliştirebilirler. Olaylar istedikleri gibi ilerlemeyebilir.  Bazı Boğalar ev sahibi olabilir ya da ev için para harcayabilir veya seyahatte keyifli verimli vakit geçirebilir perşembe itibariyle. Aşk ilişkilerinde partnerleriyle olan iletişimlerine dikkat etmeliler. Cumartesi günü Mars 2. evlerine geçerek maddi kaynaklar ve özdeğer evlerini hareketlendirecek. Pazar günü Partnerleriyle iletişimlerine dikkat etmeliler. Ve yine fazla para harcamaya meyilli olabilirler.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER:  Bir kısım ikizlerin seyahat planları ertelenebilir. Eğitimleri ötelenebilir veya yurtdışı bağlantılı konu ve kavramlarla ilgili gecikmeler yaşayabilirler. Bilinçaltlarında yatan korkularının üzerine gidebilecek güçte hissedecekler kendilerini terapi vb. çalışmalara başlamak için uygun zaman dilimindeler. Yakın çevreleri ile yapacakaları toplantılarla moral depolayabilirler. Çarşamba günü, deniz seyahati yapacak olanlar dikkatli olsunlar kazalara açık bir enerji var. Perşembe günü ticari konularda bereketlerini  arttırıcı etkiler alacaklar ama aile bireyleriyle iletişim kazalarına dikkat etmeliler. Yakın arkadaşlarından gelecek her türlü yazılı anlaşmalara da dikkatli yaklaşmalılar. Cumartesi günü Mars 1. evlerine geçecek ve güneşi hala kareliyor olacak hem kendi hem de eş, baba gibi otorite figürlerinin sağlığı ile ilgili konu ve kavramlar ön plana çıkabilir. Hayatlarına dair önemli adımlar da atabilirler bu Mars transiti esnasında. Pazar günü aile bireyleriyle iletişim kazalarına açıklar. Konu ve kavramları net göremeyebilir bu sebeple gereksiz tartışmalara girebilirler. 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Yengeçler maddi konu ve kavramlarla ilgili sorunlar yaşayabilirler, geçen hafta da etki aldılar bu konularda. Satürn bu alanda engel ve kısıt yaratacak. Ama Jüpiter’in de bereket arttırıcı bir desteği de olacak bir yandan. Yakın çevreleriyle iletişimde yara almaya açıklar. Komşu, yakın arkadaş, kardeş vb. ile tartışmadan uzak durmalılar. Haftanın ilk yarısı istek ve arzularına yönelik adımlar atmak için desteklenecekler.  Sosyal ilişkileri hala aktif ama hafta sonu itibariyle daha içe kapalı enerjide olacak yengeçler. Perşembe itibariyle de karıyer alanından gelir artışına ve iş ilişkilerinde iyileşmelere tanık olacaklar. Ama yine de finansal konularda tedbirli ilerlemeliler. Pazar günü yine yakın çevre ile iletişimde ve ticari konu ve kavramlarda algıları net olamayabilir. Önemli kararları ertlemek fayda sağlar bu tür zamanlarda. Satürn hala 8. evde transitte olduğu için ve sert açılar aldığı için sağlık ve hastane gündemleri de olabilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR:  Güneş Satürn karşıtlığını 1-7 aksından alıyor sevgili Aslanlar. Eşlerinden, ortaklarından, otorite figürlerinden baskı ve engellemelere açıklar. Burada denge oluşturmalı iş ortamlarında da dürtüsellikten uzak durmalılar. Haftanın ilk yarısı kariyerleri ile ilgili atmak istedikleri adımları atabilirler. Sonrasında istek ve arzular evini hareketlendirecek Mars ve bu alanda gelişmeler yaşatacak. Çarşamba günü ve takip eden günlerde kazalara, dalgınlığa, gıda zehirlenmelerine dikkat etmeliler. Perşembe günü dış görünüşleriyle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirler. Minik müdahaleler için uygun. Yine Aslanlar da maddi konularda destekli bir haftada olacaklar Koçlar gibi. Araba alım satımı yapanlar dikkatli olsunlar. Pazar günü finansal her konuda dikkatli olsunlar algılarının biraz sisli olacağı bir gün. Mecbur oldukları işlemlerde sağlamalı ve tedbirli ilerlesinler. 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: İçe dönük bir evredeler ve üzerine sağlık evinden Satürn baskısı alıyorlar. Başaklar kendilerini bunalmıs ve depresif hissediyor olabilirler. Yine süregelen sağlık gündemleri yaşıyor olabilirler gerek fiziksel gerek psikolojik. Mars Güneş karesi de aktif olduğu için kazalara kemik kırıklarına, yine diş, deri, diz kemik sorunlarına açıklar. Günlük rutinlerinde, iş ortamlarında daha fazla sorumluluk yüklenmiş olabilirler. Gizli düşmanlar evini aydınlatan güneş Satürn karşıtıyla bunları da ortaya çıkarabilir. Bekledikleri bir miras, ödeme varsa alabilirler. Dalgınlık ve yaralanmalara açık olabilirler. Gizli ilişkilere başlayabilir, gizli gelirler elde edebilirler bu dönem ama bir belirsizlik enerjisi de hakim olacaktır. Pazar günü ikili ilişkilerde iletişimde yanlış anlaşmalara, anlayamamaya açık bir enerji hakim. Tartışmalardan kaçınsınlar. 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Terazilerin bazı istek ve arzuları partnerleri, otorite figürleri tarafından engellenebilir bu hafta. Ortaklıklar konusunda şanslılar. Ortak iş yaptıkları alanlarda bereketleri, gelirleri artabilir. Sosyal çevrelerinden destek görebilecekler. Uranüs Mars hala 8. evlerindeyken sağlıklarına dikkat etmeliler. Operasyon, hastane gündemleri olabilir. Süregelen bir sağlık sorununda şifa da bulabilirler. Sonrasında Mars eğitim, kişisel gelişim ve seyahat evlerini hareketlendirecek. Yurt dışı seyahat planları yapabilir eğitim amaçlı gezilere katılabilirler.İkili ilişkiler ve ortaklıklarında  yaralanmaya  açıklar; iletişime dikkat etmeliler. Çarşamba günü sert bir etki alıyorlar yakın arkadaşlarıyla sert tavırlardan kaçınmalılar. Pazar günü ise gizli düşmanlarından gelecek sözlü saldırılar, dedikodu vb. ne açıklar. Rüyaları da huzursuz olabilir. 

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Kariyer alanında otorite figürlerinin engel ve baskısına maruz kalabilirler ya da yeni ve ağır sorumluluklar yüklenmek zorunda kalabilirler.  Yaptıkları işlerden elde ettikleri gelirde artış olacak Akreplerin. Yani sorumluluk artarken kazançları da artacak.Yakın arkadaşlarıyla, sosyal çevreleriyle hatta sosyal medyada olan iletişimlerine dikkat etmeliler. Uranüs Mars hala 7. evlerinde aktif ve Güneş karesi de alırken eş ve ortaklıklarla olan ilişkilerinde sakin kalmaya, dürtüsellikten ani çıkışlardan uzak durmaya dikkat etmeliler hafta sonu Mars 8. evlerine geçince de sağlıklarına ...  Pazar günü partnerleriyle ve ya çocuklarıyla olan iletişimlerine dikkat etmeliler. Aldanmalara, kandırılmaya açık bir enerjideler. 

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Uluslararası ile ilgili konu ve kavramlar,  eğitim, seyahatler, hukuki süreçlerle ilgili sorumluluk almaları ya da engellemeler, gecikmelerle karşılaşmaları söz konusu olabilir. Ve kararsızlık, belirsizlik, net görememe gibi gündemleri olabilir. Sanatsal aktivitelerle ilgilenebilirler. Bereket, kazanç, yine sevgi kaynakları Yayların da beslenecek bu hafta. Sürpriz bir ilişki gündemleri olabilir. Çocuk gündemleri de olabilir. Sağlık evlerindeki Uranüs Mars seyrı devam ediyor Güneş de Marsa kare açı atacak. Kazalara bağlı sakatlanmalara dikkat etmeliler. hala Satürn kareyken kalp -  tansiyon sorunlarına dikkat etmeliler. Ardından cumartesi Mars eş ve ortaklıklar evine geçerek bir süre burada gündem yaratacak. Pazar günü iş çevreleriyle, babaları ve eşin annesi ile olan iletişimlerine dikkat etmeliler. 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR:  Maddi konularda sorumluluklarının arttığı, miras, prim, ödemeler gibi konularda, ortaklarının, eşlerinin gelirleriyle ilgili konu ve kavramlarda zorlandıkları gecikmeler yaşadıkları bir dönemdeler. Ama zor gelen bir miras da kazanımdır neticede diyelim. Olumlu açılar da alıyorlar ve bu alanları hafta ortası itibariyle bereketlenmeye başlayacak.  Aşk, eğlence ve çocuklarla ilgili evlerinde bir süredir ciddi sınavlar verdiler; bu hafta bazı adımlar atma gücünü bulabilecekler kendilerinde. Uluslararası ticaretle ilgilenenler anlaşmalarında dikkatli olsun. Mars günlük rutinlerini, iş ve ev hayatlarını hareketlendirecek hafta sonu itibariyle. Pazar günü deniz seyahati yapanlar dikkatli olsun. Yine eğitim aldıkları konu ve kavramlarda kafa karışıklığına açıklar. Seyahat planları yapmak, yeni bir eğitim kararı almak için uygun bir gün değil.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Kovalarda Dolunayın yorgunluğu var; pek çoğu sıkıntılı süreçlerden geçti zaten bir süredir ve Güneş karşıtıyla birlikte bazı yüzleşmeler de yaşadılar. Ama olan her sey yollarındaki pürüzleri alacak biraz daha sabır. Hala Satürn transiti altındalar, Güneşten karşı, Mars-Uranüs ten kare alıyorlar. Gerginlik bir süre daha devam edecek. Ama ikili ilişkiler ve ortaklıklar evleri bereketlenecek, pozitif, keyif veren etkiler alcak bu hafta. Bir nebze olsun soluklanacaklar. Cumartesi günü Mars 4. evlerinden eğlence evlerine geçerek orayı hareketlendirecek ve kareden uzaklaşacak bu da enerjiyi bir nebze yumuşatacak. Hala sağlık konularında dikkatli olmalılar çünkü hala sağlık evlerinden sert açılar alıyorlar ve bu hafta açılar kazalara da çok açık.  Pazar günü  itibariyle para trafiklerinde, gelir gider, banka hesapları, ödemeler konularında dikkatli olmalılar. Hataya, yanılmaya, kandırılmaya açık bir enerji var. 

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR:  İş ortamlarında ummadıkları otorite figürlerinin engellemelerine maruz kalabilirler. Bu durum karşısında sinirlerini kontrol eden kazançlı çıkar. Bir yandan kişilerin gerçek yüzleriyle de karşılaşmış olacaklar. İşle ilgili finansal anlamda bereketli bir dönemdeler. Gelirlerinde ve iş yoğunluklarında artış olacak. İş ve ev ortamlarında daha keyifli bir sürece perşembe günü itibariyle girecekler. Günlük rutinlerine keyifli, estetik, sanatsal ilaveler olabilir bu dönem. Çarşamba günü sağlıklarına dikkat etmeliler. Gıda zehirlenmeleri, deterjan, gaz vb. zehirlenmelere açıklar. Eşle ilgili konu ve kavramları net değerlendiremeyebilirler. Önemli yargılar üretmemeli ve karar almamalılar eş ve ortaklıklar konularında. Haftanın ikinci yarısı itibariyle, eş ve iş ortaklarıyla olan iletişimlerinde de dikkatli olmalılar. Karşılıklı yanlış anlamalara, bazen de aldatılma ve kandırılmaya açık olabilecek bir enerji hakim. 

Diğer Yazıları