148 liralık hesaba 10 bin lira bahşiş!

ABD'nin Colorado eyaletindeki bir restorana giden David isimli adam, 20 dolar (148 lira) gelen hesap için bin 400 dolar ( yaklaşık 10 bin lira) bahşiş bıraktı. 7 garson için bırakılan bu bahşişin nedeni ise fiş üzerinde yazan notta gizliydi...

ABD'nin Colorado eyaletinde hizmet veren Notchtop Bakery & Cafe'de ilginç bir olay yaşandı.

Koronavirüs salgını nedeniyle tüm dünyada olduğu gibi zor günler geçiren restoran sektörüne can vermek amacıyla başlatılan "2021 Bahşiş Kampanyası"na destek vermek isteyen David isimli müşteri, büyük takdir topladı.

BİN 400 LİRALIK BAHŞİŞ

Restoranda toplamda 20 dolarlık (148 lira) yemek yiyen müşteri, bin 400 dolar (yaklaşık 10 bin TL) bahşiş bıraktı.

HEM ŞAŞIRTICI HEM DE SEVİNDİRİCİ

DHA'nın haberine göre; Nailya Khametvalieva isimli restoran sahibi, bir müşterinin çalışanlara kişi başı 200 dolar olmak üzere bin 400 dolarlık bahşiş bırakmasını hem şaşırtıcı hem de bonkör insanların hala var olmasının sevindirici bir durum olarak değerlendirdi.

148 liralık hesaba 10 bin lira bahşiş!

FİŞE NOT BIRAKTI: KORONAVİRÜS ÇOK KÖTÜ

Khametvalieva, müşterinin adının David olduğunu ve restoranda sadece kahvaltı yaptığını belirterek, müşterinin aynı zamanda fişin üzerine `Koronavirüs çok kötü´ notu bıraktığını kaydetti.

 

 

148 liralık hesaba 10 bin lira bahşiş! ile ilgili etiketler ABD fiş hesap restoran garson
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.