14 yaşındaki Suriyeli kıza defalarca tecavüz etti!

İstanbul Arnavutköy'de yaşanan iğrenç olay 14 yaşındaki Suriyeli mülteci kızın bir yardım kuruluşuna gidip başından geçenleri anlatmasıyla ortaya çıkmıştı. Küçük kızın ev sahibi olan zanlı çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Atatürk Mahallesi'nde annesiyle birlikte yaşayan 14 yaşındaki Suriye uyruklu bir çocuk bir yardım derneğine başvurarak, ev sahibi tarafından cinsel saldırıya uğradığını söyledi.

Dernek yöneticisinin durumu bildirmesi üzerine harekete geçen Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli C.Ç'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki ifadesinde, kızı kendisine iki ay önce eş olarak istediğini öne süren şüpheli C.Ç, dini nikah yaptıklarını, resmi nikah yapmaması üzerine kendisinin bu suçlamayla karşılaştığını savundu.

Çocuğun annesi ise şüphelinin kızını zorla alıkoyduğunu, şikayetçi olmaları durumunda öldürülme korkusuyla kimseye bir şey söyleyemediklerini öne sürdü.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli sevk edildiği adliyede tutuklandı.

 

14 yaşındaki Suriyeli kıza defalarca tecavüz etti! ile ilgili etiketler Arnavutköy cinsel istismar Tecavüz Suriyeli
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.