14 yaşındaki öğrenci ile ilişkiye girdi!

Kingsway ortaokulunda kütüphaneci olan 38 yaşındaki Kimberly Pinkham, 14 yaşındaki erkek öğrenci ile ilişkiye girmesi sonucunda hakkında dava açıldı.

Amerika'nın Güney Jersey eyaletinde bulunanKingsway ortaokulunda kütüphaneci olarak çalışan 38 yaşındaki Kimberly Pinkham, 14 yaşındaki bir erkek öğrenci ile ilişkiye girdi. Öğrenciyle ilişkisinin tespit edilmesinden sonra kadının işine son verildi.

ÖĞRENCİNİN FOTOĞRAFI MASASINDAYDI

Olayın ortaya çıkmasından sonra polisin yaptığı soruşturma kapsamında Kimberly'in öğrenci ile gerek okulda gerek okul dışında ilişkiye girdiğini ve öğrencinin fotoğrafını çalışma masasının üzerine koyduğu ortaya çıktı.

BASIN ODASINDA İLİŞKİYE GİRDİLER

Bir okul çalışanının Kimberly ve ilişki yaşadığı 14 yaşındaki öğrenciyi okulun basın odasında ilişkiye girerken görmesinden sonra durumu üstlerine bildirmesinden sonra ilişki ortaya çıktı. Soruşturma kapsamında öğrenciye cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıkan kütüphaneci kadın, ilk mahkemede suçlamaları kabul etmedi. Mahkeme 12 ekim tarihinde görülecek davada nihai kararını verecek.

14 yaşındaki öğrenci ile ilişkiye girdi!

14 yaşındaki öğrenci ile ilişkiye girdi! ile ilgili etiketler Öğrenci kütüphane Cinsel İlişki
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.