14 yaşındaki kıza cinsel istismar!

Adana'da internet üzerinden tanıştığı 14 yaşındaki kız çocuğuyla metruk fabrika binasında çıplak yakalanan 21 yaşındaki şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, Turan Cemal Beriker Bulvarı'ndaki metruk fabrika binasında meydana geldi.

Genç bir erkekle, kız çocuğunun harabe binaya girdiğini gören çevre sakinleri, polise haber verdi.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, binanın 2'nci katındaki merdiven boşluğunda genci, kız çocuğuyla birlikte çıplak yakaladı. 14 yaşında olduğu belirlenen E.Ç., ekipler tarafından alınıp, bölgeden uzaklaştırıldı, Onur G. ise gözaltına alındı.

14 yaşındaki kıza cinsel istismar!

ÇIKARILDIĞI NÖBETÇİ MAHKEMECE TUTUKLANDI

İlk ifadesinde, E.Ç. ile internet üzerinden tanıştıklarını, binaya ise konuşmak için girdiklerini öne süren Onur G., polis merkezine götürüldü. E.Ç. ise Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

14 yaşındaki kıza cinsel istismar! - Resim : 2

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Onur G., 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. E.Ç. ise ailesine teslim edildi.

14 yaşındaki kıza cinsel istismar! ile ilgili etiketler Adana
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.