14 yaşındaki kıza cinsel istismar 'Anne beni en yakınından koruyamadın' notuyla ortaya çıktı...

Denizli’de, Özlem U. (32), hareketlerinden şüphelenerek 14 yaşındaki kızının odasına girdiğinde İ.U.’nun cebine saklamaya çalıştığı "Anne beni en yakınından koruyamadın" yazılı notu ve çok sayıda hapı buldu. Küçük kızın aile dostları Hulusi Ö. tarafından uğradığı cinsel istismarı anlatması üzerine dehşete kapılan anne Özlem U. emniyete giderek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Hulusi Ö. hakkındaki iddiaları reddetti ve serbest bırakıldı. Karara anne Özlem U. tepki gösterdi.

Merkezefendi ilçesinde ikamet eden Özlem U., kızı İ.U.'nun davranışlarından şüphelenince kontrol etmek amaçlı odasına girdi. Bu esnada İ.U.'yu "Anne beni en yakınından koruyamadın" yazılı notu gizlemeye çalışırken yakaladı. Daha sonra kızının ceplerini aradığında çok sayıda hap ele geçirdi. Notu okuduktan sonra kızıyla konuşan Özlem U., iddiaya göre, aile dostları evli ve 1 çocuk babası Hulusi Ö.'nün cinsel istismarına upradığını öğrendi.

14 yaşındaki kıza cinsel istismar 'Anne beni en yakınından koruyamadın' notuyla ortaya çıktı...

Bunun üzerine çocuğunun intihar girişimini önlediğini ifade eden Özlem Ü., Denizli Emniyet Müdürlüğü'ne giderek Hulusi Ö. hakkında şikayetçi oldu. Olay hakkında soruşturma başlatılırken, cinsel istismara uğradığı ileri sürülen İ.U.'nun savcılık ifadesi, pedagog ile psikolog eşliğinde alındı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Hulusi Ö., hakkındaki iddiaları reddetti ve sevk edildiği adliyede çıkarıldığı duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

TACİZ İDDASIYLA SUÇLANAN, YAKINLARI ÇIKTI

Kızının yaşadıklarının etkisinden kurtulamadığını ifade eden anne Özlem U., "En yakınımızdaki ailece görüştüğümüz kişi tacizci çıktı. 6 senedir tanışıyoruz. Birbirimizin evlerine gidiyoruz. Hatta geçen kasım ayında yeni bebeği dünyaya geldi. Ziyarete evine gittik. Üstelik bir de onlara maddi ve manevi destek oluyorduk. Kapanan elektrik ve doğalgaz faturalarını bile ödedik. Para bile verdik eline. Bunu bize nasıl yapar" diye konuştu.

'KIZIM ONUN YÜZÜNDEN İNTİHAR ETMEK İSTEDİ'

Özlem U., Hulusi Ö.'nün tutuklanması gerektiğini belirtirken, "Ziyarete evlerine gittiğimizde kızım, kucağına bebeklerini sevmek için aldığı esnada özel bölgelerini ellemiş. İkinci tacizi, bize geldiklerinde yine bebekleri, kızımın kucağındayken yapmış. Korkup odasına giden kızıma 'Babana annene sakın söyleme, aramızda kalsın' demiş. İstismarı bize anlatmaya korktuğu için kızım intihar etmek istemiş. Ben evladımdaki sıra dışı durumun farkına varmasıydım; belki kızım intihar edecekti. Bu şahısın cezalandırılmasını istiyoruz. Kızım hala korkuyor, ağlıyor ve geceleri uyuyamıyor. Başka çocuklara da aynı şeyi yapabilir" ifadelerini kullandı.

'KARŞIMA ÇIKMASINDAN KORKUYORUM'

Cinsel istismara maruz kaldığını belirten İ.U. ise, "'Amca' diye hitap ettiğim kişi, kucağımda bebekleri varken özel bölgelerime dokundu. İki kez bunu yaptı izin vermedim, Bana bunu yapan şahısın tutuklanmasını ve cezasını çekmesini istiyorum. Serbest kalmış, karşıma çıkmasından korkuyorum" şeklinde konuştu.

DHA

14 yaşındaki kıza cinsel istismar 'Anne beni en yakınından koruyamadın' notuyla ortaya çıktı... ile ilgili etiketler cinsel istismar Denizli istismar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.