14 yaşındaki kick-bokscu Betül bulundu

Muğla'nın Milas ilçesinde yaşayan 14 yaşındaki kick boks sporcusu Nesibe Betül Tüysüz 13 gündür her yerde aranıyordu. Ailesinin kayıp ihbarı yaptığı, ulusal ve yerel medyada haberleri çıkan genç kız bu akşam saatlerinde Bodrum'da bir vatandaşın tanıyıp ihbarda bulunması üzerine yakalandı. Genç kız polis tarafından ailesine teslim edildi.

Muğla'nın Milas ilçesinde 13 gün önce kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan kick boks sporcusu 14 yaşındaki Nesibe Betül Tüysüz, Bodrum'da bulundu.

Bir vatandaşın akşam saatlerinde görüp, haber verdiği polis tarafından, Bodrum Çarşı Mahallesi, iskele civarında bulunan Tüysüz, ailesine teslim edildi.

'YAPTIĞINIZ HABER ETKİLİ OLDU'

Kızının bulunmasından dolayı yaşadığı mutluluk sözlerine de yansıyan Caner Tüysüz, "Çok endişeliydik, yaptığınız haber etkili oldu. Başta emniyet güçlerimiz olmak üzere siz ve duyarlı vatandaşımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

14 yaşındaki kick-bokscu Betül bulundu ile ilgili etiketler Bodrum Muğla Milas kick boks Nesibe Betül Tüysüz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.