14 Şubat'ta Ömer Mehmet Koç’tan anlamlı çağrı!

Ömer M. Koç, hayırseverlik konusunda farkındalık yaratmak amacıyla bir mesaj yayınladı. Koç, 14 Şubat'ın sadece Sevgililer Günü olmadığını, ayrıca Dünya Kitap Değişim ve Bağış Günü olduğunun da altını çizdi.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç, hayırseverlik ve bağışçılık konusunda farkındalık yaratmak amacıyla bir mesaj yayınladı.

Koç Topluluğu çalışanlarıyla paylaşılan ve Holding’in kurumsal sosyal medya hesaplarından dün yayınlanan mesajda, “14 Şubat sadece Sevgililer Günü değil, aynı zamanda Dünya Kitap Değişim ve Bağış Günü.

14 Şubat'ta Ömer Mehmet Koç’tan anlamlı çağrı!

"UNUTMAYIN"

Unutmayın ki özel günler, sadece alışveriş için değil, bağış için de bir fırsat olarak değerlendirilebilir. ihtiyacharitasi.org adresini ziyaret ederek, kitap bağışı yapabilir ya da dilediğiniz farklı bir ihtiyacı karşılayarak bir insanın yüreğini ısıtabilirsiniz” ifadelerine yer verildi.

14 Şubat'ta Ömer Mehmet Koç’tan anlamlı çağrı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.