14 Şubat Şok aktüel ürünler listesi belli oldu!

14 Şubat Şok aktüel ürünler listesi tüketiciler tarafından merak ediliyor. Haftanın dikkat çeken ürünlerinin başında, elektrikli çay seti geliyor. Narenciye sıkacağı ise 44,90 TL'den satışa sunulacak. Bayan terlik, bay bayan outdoor ayakkabı, KUER çok raflı ayakkabılık, çift kişilik nevresim seti, bayan bambu çorap, çift ve tek kişilik çarşaf, bayan bayan pijama altı gibi ürünler de dikkat çekiyor. Her hafta yaptığı sürprizlerle kullanıcıları memnun eden Şok marketler zinciri bu haftada kullanıcılarını sevindirecek. Büyük fırsatlarla kullanıcılara hitap eden market her bütçeye hitap ediyor. Peki, bu hafta çarşamba günü Şok'a ne geliyor? İşte, 14 Şubat Şok aktüel ürünler listesi

Vatandaşlarımız Şok aktüel ürünler listesini merakla araştırmakta. Sinbo narenciye sıkacağı, elektrikli çay seti bu haftanın en çok dikkat çeken ürünlerinden. Merak edilenleri derlemeye çalıştık. Kuer çok amaçlı raflı ayakkabılık demonte, 6 taksit ile fiyatı 99,90 TL. Her bütçeye hitap eden marketin fırsatları tüketicileri sevindiriyor. Yüzde yüz pamuk çift kişilik nevresim takımı 69,90 TL. Bahçıvan rende mozzerella 150 gr bir alana bir bedava 8,75 TL. Bahçıvan labne 200 gr 1 alana 1 bedava 6,25 TL. Peki, bu hafta çarşamba günü Şok'a ne geliyor? İşte, 14 Şubat Şok aktüel ürünler listesi....

14_Aubatta_Aok_markete_ne_gelecek

ŞOK MARKET

ŞOK Marketler Ticaret A.Ş.

1995 yılında Migros Ticaret A.Ş. tarafında kurulan ŞOK Marketler Ticaret A.Ş. 13 mağaza açarak faaliyetine başladı.[2]. Migros Ticaret A.Ş. döneminde sırasıyla 2000 yılında 291, 2005 yılında 311, 2009 yılında 980, 2010 yılında 1254 mağaza açılmıştır.

2011’in Ağustos ayında Yıldız Holding şirketlerinden Gözde Girişim liderliğinde bir konsorsiyum tarafından satın alındı. Satışla birlikte konseptini tamamen yenileyen Şok Market, mağazalarını baştan sona yeniledi.

Şirket 2015 yılı itibarı ile tekrar büyüme kararı alarak, 30 Aralık 2016 tarihli verilere göre 4.000 şube sayısına ulaşmıştır.

ŞOK'UN MARKALARI

Migros Dönemi ŞOK Markaları (1995-2011)
Badi
Dinçol
ŞOK
Ada Çiftliği
Sakura
Döktüm
Maldiv
Yuka
Dikmen

Ülker Dönemi ŞOK Markaları (2011-....)
Amigo
Evin
Crown
Dinçol
Karmen
Mintax
MİS
Piyale
Deren
Peki
Tempo
Lio
Bizim Vatan
Hanımdan

Yönetim Kurulu Başkanı - Murat Ülker

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı - Ali Ülker

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı - Jim Zaza

Yönetim Kurulu Üyesi - Ahmet Özokur

Yönetim Kurulu Üyesi - Cem Karakaş

İSTİŞARE KONSEYİ

İstişare Konseyi Başkanı - Mahmut Oltan Sungurlu (Adalet ve Millî Savunma Eski Bakanı, 17, 18, 19, 20. dönem Gümüşhane Milletvekili)

İstişare Konseyi Üyesi - Dr. Alev Coşkun (Turizm ve Tanıtma Eski Bakanı, İzmir eski Milletvekili)

İstişare Konseyi Üyesi - Galip Demirel (Emekli Vali, Müsteşar, 18. Dönem, Malatya Milletvekili- TBMM İç İşleri Komisyonu Başkanı)

İstişare Konseyi Üyesi - Rıfat Hassan (Tüccar, sanayici, Yahudi cemaatinin eski başkanlarından, Akmerkez'in ortaklarından)

İstişare Konseyi Üyesi - Dr. Ali Nail Kubalı (İş adamı, çeşitli şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu başkanlığı yaptı. Danışmanlık şirketi sahibi)

İstişare Konseyi Üyesi - Turhan Özer (Emekli Koramiral)

İstişare Konseyi Üyesi - İlter Türkmen (Dışişleri Eski Bakanı, Emekli Büyükelçi)

İstişare Konseyi Üyesi - Rona Yırcalı (DEİK, Dünya Odalar Federasyonu( WCF), TEV Başkanı. Çeşitli dernek ve konsey üyesi)

14 Şubat Şok aktüel ürünler listesi belli oldu! ile ilgili etiketler şok aktüel ürünler listesi şoka ne geliyor 14 şubat şok aktüel ürünler listesi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.