14 Şubat Sevgililer Günü'nde bayan hediye kombinleri

Her sene 14 Şubat'ta sevgilinize hediye alanlardansanız, çok da vaktiniz yok gibi... Zira, bu sene Sevgililer Günü çarşamba gününe denk geliyor. İş yoğunluğu, günün sitresi, trafikti derken hediye almayı son güne bırakmayın. Sevgilinizin beğeneceği bir hediye bulmak zor iş, özelikle de bayanlara. Çünkü bayanlara alabileceğiniz sayısız hediye alternatifleri var. Ama hediye alacağınız kişinin zevklerini, tarzını, hobilerini, beğenilerini bilmeniz işinizi son derece kolaylaştıracaktır. Burçlar da hediye seçiminde işinize yarayacak ipuçları verebilir. Sevgililer Günü'de hiçbir bayanın 'hayır' diyemeyeceği özgün hediye önerilerini sizin için derledik.

Sevgililer Günü'nü kutlamak isteyen çiftleri hediye telaşı sarmış olabilir. Aşık olduğunuz insana en güzel hediyeyi vermeniz için 14 Şubat Sevgililer Günü'nden daha anlamlı bir gün olamaz. Ama biliyoruz ki Sevgililer Günü hediyesi seçmek hiç de kolay değil. Peki bayan sevgiliye hediye olarak neler alınabilir? Sevgililer Günü hediyeleri seçerken, hediye alacağınız insanın hayata bakışını, tarzını, beğenilerini mutlaka göz önünde bulundurun. 14 Şubat' ta sevgilinize alabileceğiniz hediyeleri sizler için derledik.Sevgililer-GAnA-Hediyesi-Bayan-AAin1-1024x683

Sevgilinize her zaman hediye alabilir, süpriz yapabilirsiniz bunun bir zamanı olmaz. Ancak, Sevgililer Günü Tüm dünyada da çiftler tarafından kutlanıyor, özel gün olarak kabul ediliyor. Uzun yıllardır kutlanan ve tüm dünyada artık gelenek haline gelen Sevgililer Günü'nde çiftler birbirlerine çeşitli hediyeler satın alarak, özel aktivitelere katılarak eğleniyor. Sevgiliye hediye seçmek kolay olmuyor.

Bayan arkadaşınıza hediye alırken, onun için sıradan bir hediye satın almak istemezsiniz. Onun önemine uygun bir hediye almayı istersiniz. Yani Sevgililer Günü hediyesi seçerken alınacak hediyenin anlamlı olması önemlidir. Sevdiğiniz için bir şeyler ifade edecek ürünleri tercih etmek, karşınızdakini daha mutlu edecektir.

14-subat-sevgililer-gunu-nde-ne-hediye-alinir--5297618_1

sevgiliye hediye seçiminde onun tarzını, yaşama karşı duruşunu da dikkate almak gerekir. Hal böyle olunca, insanlar için en güzel hediye kitaplar olurken, bağzıları ise pırlantalarla süslü yüzükler, kolyeler bekler. Bu nedenle ilgi alanları hediye seçiminde ilk dikkat edilmesi gerekenler arasında yer almaktadır. Sevgililer Günü hediyesi arayanlar için en özel sevgiliye hediye fikirlerini sizler için derledik.

BAYAN SEVGİLİYE HEDİYE ÖNERİLERİ

1- MÜZİK KUTUSU

kutusu inceliği gösteren bir hediye olabilir. Eğer Sevgililer Günü sürprizleri konusunda kesin kararınızı henüz vermedinizse, Wooderfull Life Aşk Yemeği Müzik Kutusu'nu tercih edebilirsiniz. Tek yöne dönen müzik kutusu, 360 derece dönen üst tablası, saklı kurma kolu, müzik açma kapama tuşu ve Japon Sankyo marka hareket ve müzik sisteminden oluşuyor. Kanada ağacından üretilen bu özel hediye sağlamlığı ile de uzun süre vazgeçilmezlerinizden olacak.

2- EMOJİLİ MİNİ YASTIK

Emojiler büyük ilgi çekiyor. Eğlenceli görünüme sahip olan ModaFabrik Kalp Öpücük Mini Yastık tasarımı %100 polyester, renk akma ve solma yapmayan bir yapıya sahip. Kolayca temizlenebilmesi ve ütülenebilmesi de uzun kullanımı için oldukça uygun.

3- MUM IŞIĞINDA ROMANTİK BİR AKŞAM YEMEĞİ

Her kadın ona özel hissetireceğiniz anlardan hoşlanır. Onu yemeğe götürmeniz onu özel hissetireceği için duygu yüklü anlar yaşanabilir. Erkeklere tavsiye kadınlar hediyenin değerinden çok anlamıyla ilgilenir. Buna göre hediye seçerseniz belki de aranızın bozuk olduğu sevgilinizle ilişkiyi toparlarsınız.

4- PUZZLE İLE FOTOĞRAFINIZI YAPIN

Aşkın somutlaştırabilineceği en güzel durum, aklınıza kazımak, hiç çıkmasın istediğiniz anların, fotoğraflanmış halleridir. Bir sıcak gülüşün, sarılmanın ya da önemli bir anın fotoğraflandığı anları, bir de evinizin ya da sevgilinizin evinin en güzel köşesinde görmek istemez misiniz? Üstelik popart tarzında renklendirilerek, başka bir hava katılmış durumda. İşte bunun için hemen sitemizden, üçlü popart kare kanvas tablolarımızla tanışın. Puzzle şeklinde yapacağınız hediye sevgilinizi mutlu edebilir.

5- YILDÖNÜMÜNÜZÜ KALPLİ KARTLARDA KUTLAYIN

Şık bir hediye kutusu içerisinde kalpli kartlar üzerine yazılmış 100 adet birbirinden değişik romantik yıldönümü mesajları ile sevgilinizi çok özel hissettirebilirsiniz. Eğer yıldönümnüz yaklaşıyorsa ve kız arkadaşınıza unutamayacağı romantik bir hediyeyi kendi ellerinizle hazırlamak istiyorsanız bu noktada size bir önerimiz var. Sevgilinize hazırlayacağınız özel bir hediye sepeti olsun, el yapımı bir hediye olsun içerisine ekstradan kalpli kartlardaki 100 adet Yıldönümü Kutlama Sözlerinden de koyarak hedienizi daha da anlamlı hale getirebilirsiniz. Kız arkadaşa yıldönümü hediyesi olarak da burada paylaşyığımız diğer hediyelere de göz atabilirsiniz.

6- KONUŞAN ÇİKOLATALAR

Hiç istemesek bile bir vesile ile sevgilimizden uzak düşebiliyoruz. Bu, bazen şartla gerektirdiği için olabileceği gibi (Mesela askerlik, iş, okul, üniversite) bazen de kavga, tartışma, kıskançlık krizi, ayrılık gibi nedenlerle de olabiliyor. İşte böyle anlarda sevgilimize ulaşmak, Onu ne kadar çok sevdiğimizi söylemek isteriz. Eğer şu an siz de buna benzer bir durum yaşıyorsanız işte size muhteşem bir hediye seçeneği. Birbirinden farklı modelleri ile Konuşan Çikolatalar üzerine sesinizi kaydedin ve kız arkadaşınızı şaşırtıp, Onu mutlu edin. Konuşan Çikolatalar üzerine kendi ses kaydınızı yapabiliyorsunuz. Çikolatanın lezzeti sesinizle anlam kazanıyor.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde bayan hediye kombinleri ile ilgili etiketler 14 Şubat Sevgililer Günü bayan hediye
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.