14 Şubat Pazar sokağa çıkmak yasak mı?

14 Şubat Pazar sevgililer günü sokağa çıkmak yasak mı merak edilmeye başlandı. Bu önemli günde sevdikleri ile zaman geçirmek ve onları mutlu etmek için plan yapanlar 14 Şubat Pazar sokağa çıkmak yasak mı araştırdık.

14 Şubat Pazar gününe denk gelen sevgililer günü için hazırlık yapmak isteyen vatandaşlar 14 Şubat Pazar sokağa çıkmak yasak mı var merak ediyor. Yapılan bir açıklama ile bu güne özel olarak bir düzenleme getirilmiştir. İçişleri Bakanlığı'nca 81 il valiliğine "Sevgililer Günü"nü de kapsayan 12-13-14 Şubat 2021 tarihlerindeki kısıtlamalara yönelik ek genelge ile bildirim yapıldı..

14 Şubat Pazar sokağa çıkmak yasak mı?

14 Şubat Pazar sokağa çıkmak yasak mı?

İçişleri Bakanlığı'nın valiliklere gönderdiği genelge ile koronavirüs salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetmek, sosyal izolasyonu korunması, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma nedeni ile Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda birçok tedbir kararı alınarak uygulamaya geçirildiği yetkililere hatırlatıldı.

14 Şubat Pazar sokağa çıkmak yasak mı?

Genelge ile hafta sonları için getirilen sokağa çıkma yasağı süresince gün içerisinde çalışabilecek iş yerlerine ilişkin düzenlemelere ve sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulan kişiler ile iş yerlerine yer verildiği söylendi. Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı günlerde çiçek satışı yapan işletmelerin faaliyetlerini evlere servis yolu ile 10.00-17.00 saatleri arasında sürdürebileceği açıklandı.

14 Şubat Pazar sokağa çıkmak yasak mı? ile ilgili etiketler 14 Şubat Pazar günü sokağa çıkmak yasak mı yasak var mı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.