14 Ocak TV'de hangi filmler var?

Birçok kişi televizyon karşısına geçip izleyebileceği dizi ve filmler hakkında araştırmalar yapıyor. Günün dizi ve programlarının kaçta başlayacağı rağbet gören konular arasında yer alıyor. Bugün televizyonda hangi filmlerin olduğunu sizler için araştırdık. Peki, 14 Ocak TV'de hangi filmler var? Detaylar haberimizde..

Vaktini evde geçirmek isteyen çoğu kişi televizyonda hangi film ve dizilerin olduğunu merak edip arama motorlarından araştırmalar yapmaya devam ediyor. Televizyon kanallarında bugün hangi dizilerin olduğu merakla araştırılmaya başladı. Peki, 14 Ocak TV'de hangi filmler var? Detaylar haberimizde...

14 Ocak TV'de hangi filmler var?

BUGÜN HANGİ FİLMLER VAR?

SİNEMA TV
10.30 GECENİN EN UZUN SAATİ

SİNEMA TV
12.15 USTA

SİNEMA TV
15.00 PELİKAN DOSYASI


SİNEMA TV
17.30 ÜÇÜNCÜ ŞAHIS

TV8
19.00 RECEP İVEDİK 5

SİNEMA TV
20.00 BİLDİĞİN ŞEYTAN

BEYAZ TV
21.00 BİZ ESKİ USUL ÖLDÜRÜRÜZ

SİNEMA TV
21.30 SESSİZ ÇIĞLIK

BEYAZ TV
23.00 MAHŞERİN DÖRT ATLISI

SİNEMA TV
23.30 AŞK MEKTUPLARI

SESSİZ ÇIĞLIK FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Ünlü bir savaş fotoğrafçısı olan Isabelle, zamansız bir trafik kazası sonucu hayatını kaybedeli 3 yıl olmuştur. Anısına düzenlenecek bir fotoğraf sergisinin açılışı yaklaşırken, Isabelle'in büyük oğlu Jonah, uzun zaman sonra babası Gene ve içine kapanık ergen kardeşi Conrad'ın yanına gelir. Aynı aileden olmalarına rağmen mesafeli bir ilişkileri olan ve Isabelle'i çok farklı şekilde hatıralarında yaşatan bu üç kişi, birbirine Isabelle'in zihinlerindeki farklı farklı imgeleri sayesinde yakınlaşacak ve hayatı boyunca içine attığı sırlarıyla yüzleşeceklerdir.

 

14 Ocak TV'de hangi filmler var? ile ilgili etiketler Kanal D ATV Beyaz TV film film izle
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.