14 Ocak Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor Anlat Bakalım'ı kim kazandı?

14 Ocak Survivor ödül oyununu kim kazandı sorusu, programın takipçileri tarafından merak ediliyor. Acun Ilıcalı'nın sunduğu programda, ödül oyunu sonrası yapılan Anlat Bakalım'ın galibi haberimizde.

Survivor 2021 ödül oyunlarıyla devam ediyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan yarışma Survivor tüm hızıyla devam ederken bu akşam oynanan ödül oyunu sonrası bir de Anlat Bakalım oynanacak.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI?

Ödül oyununda 8-8 iki takım beraberlik yakaladı. Kıyasıya rekabetin sonucunu belirleyen yarışmacılar ise İsmail-Meryem ile Poyraz-Aleyna oldu. İsmail'in son atışıyla ödülü ünlüler takımı aldı.

Survivor'dan kim diskalifiye oldu? 2021 Survivor yarışmasına kim veda  ediyor, Cemal Hünal mı, Reşat mı? - Magazin Haberleri - Milliyet

ANLAT BAKALIM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Pilav üstü kuru fasulye yemeğini ünlülerin almasının ardından gönüllüler anlat bakalım ödülünü almak istiyor. İlk anlat bakalım ödülü ise lezzetli bisküviler oldu. 14 Ocak anlat bakalımın kazananı ise gönüllüler oldu.

CANLI YAYIN) Ödül oyunu Survivor 14 Ocak Perşembe izle

14 Ocak Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor Anlat Bakalım'ı kim kazandı? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2019
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.