14 Nisan Süper Loto Sonuçları Belli Oldu mu? Süper Loto Sonuçları Açıklandı mı?

Süper Loto sonuçları için merakla bekleyiş sürüyor. 14 Nisan Süper Loto çekiliş sonuçları ile birlikte ikramiyeler de sahiplerini buluyor. Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanacak çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar haberimizde olacak.

14 Nisan Süper Loto çekiliş sonuçları için geri sayım başladı. Milli Piyango ve Sisal Şans ortaklığında yapılan ve saat 21:30'da yapılacak Süper Loto çekilişi sonrası sonuçlar ve kazandıran numaralar haberimizde olacak.

Süper Loto sonuçları 14 Nisan çekilişi bu akşam saat 21:30'da yapılacak. Talihliler ise kuponlarında kazandıran numaralara yer verdiği takdirde ikramiyelerine kavuşacak.

Süper Loto büyük ikramiye 51.726.008,11 Liradır.

14 NİSAN SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Süper loto çekilişi sonuçları çekilişten hemen sonra haberimizde olacak.

14 Nisan Süper Loto Sonuçları Belli Oldu mu? Süper Loto Sonuçları Açıklandı mı? ile ilgili etiketler Süper Loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.