14 Nisan Pazar İddaa tahminleri!

Ekibimiz günün İddaa tahminlerini sizin için hazırladı. Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için İddaa tahmini ve detayları haberimizde.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftası dev derbiye sahne olacak. Ekibimiz günün İddaa tahminlerini sizin için hazırladı. İşte günün İddaa tahminleri.

ANTALYA-KASIMPAŞA İDDAA TAHMİNİ

Son 4 maçından 8 puan çıkartan Kasımpaşa, düşme bölgesiyle arayı açmayı başardı. Özellikle art arda gelen iki galibiyet takımın morallenmesini sağladı. Bu mücadelede Sakatlıkları bulunan Uğurcan Yazğılı, Tobias Heintz ve Veysel Sarı dışında eksikleri yok. Antalyaspor ise cepten yiyor. Son 4 haftada 3 mağlubiyet aldılar. Teknik direktör Bülent Korkmaz da özellikle geriye düştükleri maçlarda oyuna ortak olma istediğiyle saldırdıklarında kopmalar yaşadıklarını ifade etti. Bu sınavda hücum hattından Doukara dışında eksikleri yok. Yine gollü maç olur. 2.5 üstü tercihi yazılır.

Y.MALATYA-ALANYA İDDAA TAHMİNİ

Bu maç öncesinde Alanyaspor, hücum hattında büyük sorun yaşıyor. Cuma günü gerçekleştirilen antrenmanda sağ ayağından sakatlanan Cisse, Malatyaspor müsabakasının kadrosuna alınmadı. Diğer hücumcu Sural'ın da sakatlığı sürüyor. Welinton da cezalı. 5. Sıraya tutunmak isteyen Yeni Malatya en azından yenilmez.

FENERBAHÇE-GALATASARAY İDDAA TAHMİNİ

Başakşehir’in Beşiktaş’a yenilmesi üzerine derbi, Galatasaray için çok daha kritik hale geldi. Kazanırlarsa zirveyle farkı 3’e düşürecekler. Takımın iki stoperi Luyindama ve Marcao cezalı. Ancak sakatlığı bulunan Nagatomo ve Mitroglou’nun kadroda olması bekleniyor. Fenerbahçe’de ise Mehmet Ekici cezalı, Hasan Ali’nin durumu netleşmedi. Tempolu bir 90 dakika bizleri bekliyor. 2.5 üstü seçimi yazılır.

14 Nisan Pazar İddaa tahminleri! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray İddaa İddaa tahminleri
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.