14 Mart Perşembe İddaa tahminleri!

14 Mart Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçlarının İddaa tahminlerini ekibimiz sizin için hazırladı.

Ekibimiz 14 mart Perşembe günü oynanacak olan Avrupa Ligi maçlarından 3 banko İddaa bahsini ön plana çıkardı.

ARSENAL-RENNES İDDAA TAHMİNİ

Arsenal’de golcü oyuncu Lacazette’in 3 maçlık cezası 2 maça indirildi. Dolayısıyla bu müsabakada sahaya çıkabilecek. Ancak savunmadan Sokratis cezası olduğu için yok. Rennes’de ise cezalarını tamamlayan Niang ve Traore dönüyor. İngiliz ekibi 3-1’i çevirmek için yoğun çaba harcayacak. KG var iddaa kuponlarına yazılır.

SALZBURG-NAPOLİ İDDAA TAHMİNİ

Napoli ilk maçı 3-0 kazandığı için avantajlı fakat Avusturya ekibi Salzburg da tur için sonuna kadar mücadele edecek. İtalyan ekibinde iki stoper Maksimovic ve Koulibaly cezalı. Rövaşta yüksek tempo görürüz. 2.5 üstü seçimi cazip.

İNTER-E.FRANKFURT İDDAA TAHMİNİ

İnter’de golcü İcardi kadro dışı. Onun yokluğunda forma giyen Lautaro Martinez cezalı. Ayrıca takımda durumu belirsizliğini koruyan isimler var. 0-0’ın rövanşında taraflar temkinli başlar. Banko İddaa kuponları için ilk yarı 0 seçimi cazip.

14 Mart Perşembe İddaa tahminleri! ile ilgili etiketler İddaa İddaa tahminleri
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.