14 Haziran Sayısal Loto sonuçları! Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu mu?

14 Haziran Sayısal Loto çekilişi için geri sayım başladı. Haftanın 3 günü düzenlenen ve talihlilerine büyük ikramiyeler kazandıran Çılgın Sayısal Loto'da büyük ikramiye de rekora koşuyor. Saat 21:30'da yapılacak canlı çekiliş sonrası 167 milyon TL büyük ikramiye sahibini bulacak. Peki Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi?

Çılgın Sayısal Loto'da 14 Haziran çekilişinde büyük ikramiye 167 milyon TL'ye ulaştı. Binlerce kişinin Çılgın Sayısal Loto ikramiyesi için kupon yaptığı şans oyununda çekiliş sonuçları da heyecanla bekleniyor. Haftanın 3 günü düzenlenen Sayısal Loto 14 Haziran çekiliş sonuçları belli oldu mu?

SAYISAL LOTO 14 HAZİRAN ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI - 14 HAZİRAN 2021

13 - 23 - 40 - 41 - 62 - 77 - (1 Joker)

Milli Piyango'nun internet sitesinde canlı olarak yayınlanacak Sayısal Loto çekilişi sonrası ikramiyeler de sahiplerini bulacak.

ÇILGIN SAYISAL LOTO OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

14 Haziran Sayısal Loto sonuçları! Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu mu? ile ilgili etiketler Sayısal Loto 14 haziran sayısal loto çekiliş sonuçları sayısal loto çekiliş sonuçları 14 haziran 2021
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.