14 Ağustos FOX TV yayın akışı! Bugün hangi diziler var?

14 Ağustos FOX TV yayın akışı! Yaz aylarının sonuna doğru gelinirken, sıcaklık seviyesinin düşmemesi nedeniyle evde geçirilen vakitte artış göze çarpıyor. İnternet kullanımı ve televizyon izleme süresi de buna bağlı olarak yükselmeye devam ediyor. İşte 14 Ağustos FOX TV yayın akışı! Bugün hangi diziler var? Merak edilen detaylar haberimizde...

14 Ağustos FOX TV yayın akışı! İnternet kullanımı ve televizyon izleme süresi de buna bağlı olarak yükselmeye devam ediyor. Yaz aylarının sonuna doğru gelinirken, sıcaklık seviyesinin düşmemesi nedeniyle evde geçirilen vakitte artış göze çarpıyor. İşte 14 Ağustos FOX TV yayın akışı! Bugün hangi diziler var? Merak edilen detaylar haberimizde...

08:00

Çalar Saat 

10:45

Yasak Elma

13:00

Şevkat Yerimdar

16:00

Yaparsın Aşkım

19.00

FOX Ana Haber Canlı

20:00

Yahşi Batı

 FOX TV HAKKINDA

24 Şubat 2007 tarihinde News Corporation şirketinin sahibi Rupert Murdoch tarafından kurulan Fox TV, Türkiye’de de yayın yapmakta olan bir televizyon kanalıdır.

İhlas Holding’in yayın kuruluşlarından biri olan TGRT’nin yayın ve isim haklarını devretmesi ile yayıncılık hayatına başlayan kanalık dili Türkçe’dir. 2013 yılı itibariyle ‘’Ailemizin Ekran’’ sloganı ile hedef kitlesine seslenen Fox Tv’nin genel merkezi Zeytinburnu’da yer almaktadır.

Tüm türkiye’de normal anten üzerinden izlenebilmekte olan kanalın kardeş kanalları Fox Life, Fox Crime ve Fox Sports gibi uzantılara sahiptir.

Teledünya üzerinde 29. Kanal tarafından gösterilmekte olan Fox’un 16:9 resim formatı ile yayınlanmakta olduğu bilinmektedir. Kanalın eski adı TGRT’dir.

14 Ağustos FOX TV yayın akışı! Bugün hangi diziler var? ile ilgili etiketler Fox TV 14 Ağustos
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.