13 yaşındaki çocukların kavgası ölümle bitti

Ankara Çankaya'da 13 yaşındaki ikizlerle, aynı yaştaki arkadaşları arasında çıkan kavga ölümle sonuçlandı. İkizlerden biri öldü, diğeri yaralandı. İkizlere çekiçle saldıran E.Ö. adlı çocuk gözaltına alındı.

Ankara'nın Çankaya ilçesi Umut Mahallesi Sembol Caddesi'nde yaşayan 13 yaşındaki ikiz kardeşler E.D. ve A.D, evlerinde aynı yaştaki arkadaşları E.Ö. ile buluştu.

Üç arkadaş arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan kavgada E.Ö, evde bulunan çekiçle ikizler E.D. ve A.D.'yi yaraladı.

Bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekibi ve polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler, evin kapısının kilitli olması nedeniyle bir süre eve giremedi. Bunun üzerine olay yerine itfaiye ekibi çağrıldı. Gelen itfaiye ekibi kapıyı kırdı.

Eve giren sağlık ekipleri, çekiç darbeleri ile yaralanan A.D.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. İkizi E.D ise yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Şüpheli E.Ö, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak çocu şubeye götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

13 yaşındaki çocukların kavgası ölümle bitti ile ilgili etiketler Ankara polis itfaiye Çankaya Çocuk Kavga cinayet çekiç
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.