'13 Şubat’ta Kılıçdaroğlu’nun adaylığı açıklanacak'

Seçime sayılı günler kala ve partilerin çalışmalarının yoğunlaştığı günlerde aday sancısı çeken altılı masa ortaklarından CHP’li vekil Tanrıkulu, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı’nın adayı olarak açıklanacak. 13 Şubat olabilir veya birkaç gün sonra olabilir ama açıklanacak.” dedi.

CHP’li Sezgin Tanrıkulu, aday çıkarma noktasında sancı çeken ve birbirine düşen; İYİ Parti, CHP, DP, Saadet Partisi, DEVA ve Gelecek Partisi’nden oluşan altılı masanın muhtemel adayına ilişkin ortalığı karıştıracak ifadeler kullandı.

Tanrıkulu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in her fırsatta veto ettiği ve önünü kestiği Kılıçdaroğlu için şöyle konuştu:

“Büyük bir aksilik olmadığı sürece Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı’nın adayı olarak açıklanacak. 13 Şubat olabilir veya birkaç gün sonra olabilir ama açıklanacak. Olağanüstü bir durum olmadığı sürecek.”

'13 Şubat’ta Kılıçdaroğlu’nun adaylığı açıklanacak' ile ilgili etiketler Sezgin Tanrıkulu Meral Akşener 6'lı Masa
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.