13 Ocak 2020 evde bakım maaşı yatan iller!

13 Ocak 2020 evde bakım maaşı yatan iller! Evde bakım maaşına yapılan zam sonrası güncel hali 1.457 liraya yükseldi. e Devlet üzerinden evde bakım maaşı sorgulaması yapılabiliyor. 13 Ocak 2020 evde bakım maaşı yatan iller!

13 Ocak evde bakım maaşı yatan iller! Ocak ayının ortasına girilirken evde bakım maaşlarının hangi illerde yatırıldığı merak ediliyor. Şu ana kadar gelen haberlerde göre evde bakım maaşları 15 ilde hesaplara yatırıldı.İşte 13 Ocak 2019 evde bakım maaşı yatan iller! Detaylar haberimizde...

Son gelen haberlere göre 15 ilde evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı.

İşte o iller;

Aksaray,Afyonkarahisar,Bolu,İzmir, Ordu, Antalya, Kırıkkale,Zonguldak,Konya,Kırklareli, İstanbul, Ankara ve Mersin

SMS İLE SORGULAMA

Evde bakım maaşı sorgulama için Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar,SMS ile sorgulama gerçekleştiribiliyor.Sorgulamayaı yapmak için BAKIYE yazıp, 4747’e SMS göndermek gerekiyor. Mesaj gönderilmesi durumunda 1 sms ücreti operatörünüz tarafından alınır.

EVDE BAKIM PARASI KİMLERE VERİLİR?

Evde bakım maaşı üveyler de dahil olmak üzere bakıma muhtaç engellinin; eşi, çocukları ile çocuklarının eşleri, ana ve babası ile bunların ana ve babası, torunları ile torunlarının eşleri, kardeşleri ile kardeşlerinin eşleri, kardeşlerinin çocukları ile kardeş çocuklarının eşleri, eşinin ana ve babası, eşinin kardeşleri, eşinin kardeşlerinin eşleri ile çocukları, amcaları ve amcalarının eşleri, amca çocukları ile bunların eşleri, halaları ile halalarının eşleri, hala çocukları ile bunların eşleri, dayıları ve dayılarının eşleri, dayı çocukları ile bunların eşleri, teyzeleri ve teyzelerinin eşleri, teyze çocukları ile bunların eşlerinin engellinin bakımını sağlaması durumunda verilir.

13 Ocak 2020 evde bakım maaşı yatan iller! ile ilgili etiketler Evde bakım maaşı 13 Ocak sorgulama
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.