13 Nisan yasak var mı? 2021 Ramazan ayında tam kapanma olacak mı?

2021 Ramazan ayında tam kapanma olacak mı sorusu vatandaşların gündeminde. Geçen sene olduğu gibi bu 2021 yılında da artan koronavirüs vakaları sonrasında Ramazan ayında tam kapanma olağan durmakta. Peki, 13 Nisan Salı sokağa çıkma yasağı var mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından son olarak Kabine Toplantısı akabinde yapılan açıklamalarda artan koronavirüs vakaları için yeni önlemler alındığını kaydetti. Ramazan ayında kafe ve restoranların paket servise geçeceği belirtilirken esas mesele ise 2021 Ramazan ayında tam kapanma olup olmayacağı yönünde. Peki, 2021 Ramazan ayında tam kapanma var mı?

2021 RAMAZAN TAM KAPANMA OLACAK MI?

Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamada çok yüksek risk grubunu taşıyan il sayısının 58’e çıktığı ve bu yönde bu illerde hafta sonları da dahil olmak üzere 21.00 ila 05.00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı geldiğini duyurdu.

Lokanta ve kafe gibi işletmeler de renk ayrımı olmaksızın %50 kapasite şeklinde çalışabilecek ve kapanma saati sonrası ve sokak kısıtlaması günlerindeki paket servislere devam edebilecekler.

13 Nisan yasak var mı? 2021 Ramazan ayında tam kapanma olacak mı?

- Türkiye'nin tamamında sokağa çıkma sınırlaması 21.00 -05.00 olarak devam edecek.

- Kırmızı illerde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

- Lokanta ve kafeler tüm Türkiye'de yüzde 50 kapasite ve belirli kurallara göre hizmet verecek.

Ramazan ayının ilk oruç günü olan 13 Nisan 2021 Salı gününde tam kapanma ile sokağa çıkma yasağı olup olmayacağı ilerleyen zamanlarda açıklanacak.

13 Nisan yasak var mı? 2021 Ramazan ayında tam kapanma olacak mı? ile ilgili etiketler tam kapanma yasak sokağa çıkma yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.